کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
(2014-05-05 ساعت 01:10)Vandadi نوشته:  با عرض سلام خدمت اساتتید گرامی و برندگان لاتاری من چند تا سوال داشتم ممنون می شم جواب بدید چون امکان داره این سوالات من سوال خیلی از افراد باشه.
1.نام و نام خوانوادگی به زبان مادری باید به خروف فارسی باشه یا انگلیسی چون می گن فرم باید انگلیسی پر بشه.؟
2.جواب document type و document ID چون 2بار پرسیده و 2بار کشور صادره و پرسیده و تاریخ صدور و انقضا داره چیه؟ لطفا به ترتتیب بگید.
3.ایا سوال می کنی شما پاسپورتی از کشور یا ناحیه ذکر شده در بالا دارید منظور پاسپورت ایرانی یا یک کشور دیگه است؟
4.در مورد تاریخ محل سکونت پرسیده و من که از بدو تولد یک جا بودم چه تاریخی میشه چون بچگی که معنی نمیده؟ ایا منی که برا سربازی 2 سال شهر دیگه بودم یا 6 ماه خارج از ایران بودم شامل می شود باید بنویسم ؟
5.منظور از نام خوانوادگی سرپرست یا پشتیبان منظور کیه داخل ایران یا آمریکا و یا همون کارفرما هست و منظور از تاریخ استخدام شروع کار ؟ و اگر ادامه داره چی باید نوشت؟
6.منظور از سطح دوم یا بالاتر و همین طور موسسه چیه ؟ منظور از شروع مهدکودک باید بگیم تا دانشگاه؟
منی که در دوران سربازی در 2 شهر بودم باید هر 2 تا رو بنویسم مٍثلا اموزشی کجا بعد تخصصی کجا؟
7-منظور از دادخاست دهنده همون فردی است که تو آمریکا قراره ساپورت کنه؟

1- بله . باید کیبردتون رو فارسی کنید تو این قسمت و فارسی تایپ کنید
2- این قسمت به نظر من شماره همون مدرک مورد نظره. یکی از دوستان هم میفرمایند که کیس نامبرتونه ولی اگه کیس نامبر بود پای هر مدرک نمیخواست نوشتع شماره مدرک!!!. تاریخ انقضا چیه رو نمیدونم .
3- کشور دیگه
4- از هر سالی که بودید و بیشتر از 6 ماه و بعد 16سالگی بنویسید. شما که از اول یه جا بودید از همون تاریخ تولد بنویسید. خدمت سربازی رو هم نمیخواد بنویسید و خارج ایران هم بودید چون 6 ماه بوده باید ذکر بشه و بعد از اون دوباره ادرس منزلتون
5- نام کارفرما منظوره اگه تا حال ادامه داره باید بنویسید present . بله تاریخ شروع به کار رو ذکر کنید
6- نام موسسه هایی که درس میخوندید از دانشگاه به عقب. خیر نیاز نیست قسمت مربوط به خودشو داره سربازی
7- کدوم قسمته ؟
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: nedaba

پیام‌های این موضوع
RE: بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260 - توسط soli asali - 2014-05-05 ساعت 01:43
ds-260 - توسط reytoon - 2014-05-19 ساعت 12:46
Petitioner چیه ؟؟؟؟ - توسط eastern phoenix - 2014-05-19 ساعت 13:27
شغل رو چی بنویسم؟؟ - توسط arzansaray - 2014-05-22 ساعت 12:31
درباره مدرک تحصیلی - توسط arzansaray - 2014-05-22 ساعت 14:40
RE: بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260 - توسط شایان واحد - 2014-05-30 ساعت 19:41
RE: بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260 - توسط شایان واحد - 2014-05-30 ساعت 20:03
RE: بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260 - توسط شایان واحد - 2014-05-30 ساعت 21:30
RE: بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260 - توسط شایان واحد - 2014-06-05 ساعت 17:51
DS-260 - توسط yaldako57 - 2015-05-10 ساعت 15:25

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان