کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی 2015
(2014-05-05 ساعت 11:24)reza 123 نوشته:  
(2014-05-05 ساعت 09:34)tapartoor600 نوشته:  سلام
من شماره کیسم 35XX هست. بعد از 19 می تا کی وقت دارم فرم ها رو بفرستم؟ چون میخوام ازدواج کنم بعد فرمها رو بفرستم. طوری هم نشه که به خاطر دیر فرستادن فرمها احتمال نرسیدن وقت مصاحبه یا ویزا اتفاق بیفته.

من که خودم پارسال اوایل تیر ماه فرستادم مدارک را تا اونجا که من میدونم هرچه زود تر بفرستین انگار بهتره ولی وقتش زیاده بیشتر دقت تون را در پر کردن فرمها داشته باشین

دوست عزیز اگه مراحل کارنت شدن و دریافت نامه دوم طبق روال پارسال پیش بره شما دسامبر کارنت میشین و فوریه به مصاحبه دعوت میشین در این شرایط اگه مدارک شما تا اواخر مرداد به دست kcc برسه کاراتون همزمان با بقیه انجام میشه اما اگه دیرتر مدارک بفرستید چون کارنت شدن بر اساس کیس نامبره به موقع کارنت میشین اما هم نامه دومتون دیرتر جایگزین نامه قبولی میشه هم زمان مصاحبتون دیرتر از دوستانی خواهد بود که با شما کارنت شدن.
موفق باشید.
case number: 2014AS31xx, مصاحبه:26 فوریه ابوظبی، نتیجه:کلیرنس(برگه آبی)، کلیر:26 می(بعد از 89 روز) ویزا:18ژوئن، ورود به آمریکا:5 دسامبر
لس آنجلس، سوشال:26دسامبر، گرین کارت:31دسامبر
سرزمین من جاییست که مردمانش برای ترک آن به یکدیگر تبریک می گویند
تشکر کنندگان: samansaba ، r.bazargan ، tapartoor600

پیام‌های این موضوع
RE: گفتگوهای مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی 2015 - توسط aaraam - 2014-05-05 ساعت 11:58

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان