کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی 2015
(2014-05-05 ساعت 15:36)shadi_1364 نوشته:  دوستان من یه سوالی داشتم.من و همسرم امسال لاتاری ثبت نام کردیم و خدا خواست و اسم همسرم در اومد.ولی یه مشکلی هست اینجا که من ام اس دارم.میخوام بدونم مشکلی پیش نمیاد ؟؟؟اصلا" باید چی کار کنیم؟؟ موقعه ای که کارامونو انجام داریم میدیم یا برایه مصاحبه خواستیم بریم باید اونجا مریضی من و بگیم یا نگیم بهتره؟؟؟
بیماری ام اس شما منعی برای گرفتن ویزاتون ایجاد نمی کنه. ولی به نظر من باید موضوع رو به دکتر معتمد سفارت بگین و آزمایشات و مستنداتی که نشوندهنده تشخیص این بیماری هست رو هم همراهتون ببرین. موقع مصاحبه هم تنها موردی که ممکنه توجه آفیسر رو به خودش جلب کنه هزینه داروهایی هست که شما مصرف می کنین و شاید روی تمکن مالی شما کمی فوکوس کنه تا ببینه از پس هزینه های کنترل بیماریتون در آمریکا بر میاین یا نه؟ یکی از 2013ایهای مشهور با بیماری ام اس پیشرفته به مصاحبه رفت. اگر او پست شما رو می دید حتماً بهتر راهنماییتون می کرد.
تشکر کنندگان: farshid232 ، nasim ، shadi_1364 ، soruosh

پیام‌های این موضوع
RE: گفتگوهای مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی 2015 - توسط Saeedv13 - 2014-05-06 ساعت 07:38

کاربران در حال بازدید این موضوع: