لاتاریها و ویزاهای دانشجویی به دلیل اینکه محدودیت زمانی دارند. زودتر از ما ها کلیر میشن
لاتاریها که زیاد فرصت ندارند(سال گذشته رو که خیلی ها یادشونه) و دانشجوها هم که بسته به نوع ویزاهای درخواستیشون واسه کنفرانس، تحصیل ،فرصت مطالعاتی ... بازم محدودیتهایی دارند.......................
خوب اینجا دیوار کی از همه کوتاه تره؟ ویزاهای نامزدی ،ازدواجی و خانوادگی
میانگین کلبرنس واسه لاتاریها که تقریبا 120 روزه بر طبق آمار مهاجر سرا
میانگین کلبرنس ویزاهای دانشجویی هم 2 یا 3 ماه (توجه کنید میانگین مگر نه کیس 9 ماه انتطار هم هست) بر طبق آمار سایت ویزاهای دانشجویی
میانگین ما هم 238 روزه که با این روند کلیر کردنها از این بالاتر هم میره
بلاخره این زمان کلیرنس اینقدر بالا میره که بعضی ها شروع میکنن به اعتراض کردن و بعد از مدتی صدای این اعتراض به گوش بعضی ها میرسه و دوباره زمان کلیرنس میاد پایین
اولین روزی که این تاپیک رو باز کردم اولین پست نوشته بود که بعد از 90 روز کلیر شده من تازه از مصاحبه برگشته بودم ،چون افیسر بهم گفته بود 2 یا 3 هفته اینده کلیر میشم کلی دلم به حال بنده خدا سوخت. اما الان خودم تقریبا 300 روزه شدم. هیچ قانون خاصی نداره این مرحله و هیچ کاری نمیشه کرد به جز صبر و هر از چند گاهی ایمیل به سفارت،
اما هر کیسی با کیس دیگه فرق میکنه امیدوارم نفر بعدی که کلیر میشه شما باشی
لاتاریها که زیاد فرصت ندارند(سال گذشته رو که خیلی ها یادشونه) و دانشجوها هم که بسته به نوع ویزاهای درخواستیشون واسه کنفرانس، تحصیل ،فرصت مطالعاتی ... بازم محدودیتهایی دارند.......................
خوب اینجا دیوار کی از همه کوتاه تره؟ ویزاهای نامزدی ،ازدواجی و خانوادگی
میانگین کلبرنس واسه لاتاریها که تقریبا 120 روزه بر طبق آمار مهاجر سرا
میانگین کلبرنس ویزاهای دانشجویی هم 2 یا 3 ماه (توجه کنید میانگین مگر نه کیس 9 ماه انتطار هم هست) بر طبق آمار سایت ویزاهای دانشجویی
میانگین ما هم 238 روزه که با این روند کلیر کردنها از این بالاتر هم میره
بلاخره این زمان کلیرنس اینقدر بالا میره که بعضی ها شروع میکنن به اعتراض کردن و بعد از مدتی صدای این اعتراض به گوش بعضی ها میرسه و دوباره زمان کلیرنس میاد پایین
اولین روزی که این تاپیک رو باز کردم اولین پست نوشته بود که بعد از 90 روز کلیر شده من تازه از مصاحبه برگشته بودم ،چون افیسر بهم گفته بود 2 یا 3 هفته اینده کلیر میشم کلی دلم به حال بنده خدا سوخت. اما الان خودم تقریبا 300 روزه شدم. هیچ قانون خاصی نداره این مرحله و هیچ کاری نمیشه کرد به جز صبر و هر از چند گاهی ایمیل به سفارت،
اما هر کیسی با کیس دیگه فرق میکنه امیدوارم نفر بعدی که کلیر میشه شما باشی
Waiting List ღ Register in Waiting List
ویزا :K1
مصاحبه: 2013 Ankara 22 JUL
تاریخ کلیرنس:8 JUl
مدت انتظار:351 روز
ویزا :K1
مصاحبه: 2013 Ankara 22 JUL
تاریخ کلیرنس:8 JUl
مدت انتظار:351 روز