2014-05-08 ساعت 09:35
"50 درصد از مديران و صاحبان رستورانهاي مك دونالد كار خودشونو به عنوان خدمه در مك دونالد شروع كردن."
فقط دوستان عزیز به نظر من این شعارها حتی اگه واقعی هم باشن در حکم سم هستن برای یک تازه مهاجر!!
بعد از اینکه داخل این سیستمها وارد شدید متوجه خواهید شد که قضیه آنطوری که میگن هم نیست و در واقع آمار رو از ته قضیه میدن که خوب جلوه کنه!!
اگه راست میگن بگن که "چند درصد کسانی که در مک دونالد کار میکنن، در آخر سر مدیر رستوران میشن!!"
اصلا مگه مک دونالد سر و تهش چند تا رستوران داره. تعداد این رستورانها و تعداد مدیرهاش در مقایسه با تعداد پرسنل مک دونالد یک لطیفه ای بیش نیست!!
البته بگذریم که حتی مدیر رستورانی این جاها هم مالی نیست چون اصل کاری صاحب فرانچایز هست و مدیر هم یکی هست مثل بقیه کارگرها با این تفاوت که کمی پول بیشتر میگیره و ضمن کار کردن به کار بقیه هم نظارت میکنه.
به نظر من بهتره به این مشاغل همان بهتر که به چشم موقتی نگاه کنید و این باعث نشه که عمر و انرژی تون رو سر اینا بذارید و با این انگیزه بتونید که اسرع وقت از این مشاغل خارج شده و کار درست حسابی پیدا کنید.
فقط دوستان عزیز به نظر من این شعارها حتی اگه واقعی هم باشن در حکم سم هستن برای یک تازه مهاجر!!
بعد از اینکه داخل این سیستمها وارد شدید متوجه خواهید شد که قضیه آنطوری که میگن هم نیست و در واقع آمار رو از ته قضیه میدن که خوب جلوه کنه!!
اگه راست میگن بگن که "چند درصد کسانی که در مک دونالد کار میکنن، در آخر سر مدیر رستوران میشن!!"
اصلا مگه مک دونالد سر و تهش چند تا رستوران داره. تعداد این رستورانها و تعداد مدیرهاش در مقایسه با تعداد پرسنل مک دونالد یک لطیفه ای بیش نیست!!
البته بگذریم که حتی مدیر رستورانی این جاها هم مالی نیست چون اصل کاری صاحب فرانچایز هست و مدیر هم یکی هست مثل بقیه کارگرها با این تفاوت که کمی پول بیشتر میگیره و ضمن کار کردن به کار بقیه هم نظارت میکنه.
به نظر من بهتره به این مشاغل همان بهتر که به چشم موقتی نگاه کنید و این باعث نشه که عمر و انرژی تون رو سر اینا بذارید و با این انگیزه بتونید که اسرع وقت از این مشاغل خارج شده و کار درست حسابی پیدا کنید.