2014-05-08 ساعت 10:51
(2014-05-08 ساعت 07:53)soli asali نوشته:سلام ممنون از راهنماییتون. من مالزی زندگی میکنم و اشتباهی رخ نداده. ممنونم(2014-05-08 ساعت 06:50)ghazaleh12324 نوشته:(2014-05-07 ساعت 09:57)alireza_guitar نوشته:پس این کنسولگری که پایین نامه هست، محل مصاحبه هست، شما که خواهرتون ۴۰۰۰ هستن، این کیس نامبر خوبی هست؟ ببخشید میپرسم، من در مورد بالا و پایین بودن کیس نامبرها میخواستم بدونم اگه ممکنه، مرسی(2014-05-07 ساعت 09:03)BEHNAM1986 نوشته:دوست من شما توی گوگل ' نمونه نامه قبولی لاتری ' رو سرچ کن متوجه میشی...پایین نامه می نویسه. .(2014-05-07 ساعت 08:24)alireza_guitar نوشته: بله....خواهرم اول قبول نشده بود! امروز صبح نامه رو دیدم رفتم سایت...خودمو خانمم قبول نشدیم اما در عین ناباوری دیدم خواهرم قبول شده.انکارا 4هزار
دوست عزیز شما آنکارا بودنشون رو از کجا فهمیدید؟!!
(2014-05-08 ساعت 04:59)soli asali نوشته:نه برای من مالزی رو زدن، من میخواستم بدونم چون مالزی خلوت هست، ممکنه قبل از کارنت شدن دعوت بشیم مصاحبه؟ حتما باید کارنت بشیم یا بستگی به شلوغی کنسولگری هم داره؟ ممنون میشم اگه به من جواب بدید(2014-05-08 ساعت 00:46)Aghaman نوشته: با سلام و احترام
به نظرم اگر مدیریت محترم صلاح بداند شاید بد نباشد که ترتیبی اتخاذ میشد که در همین نظر سنجی میشد محل سفارت دوستان هم مشخص میگردید ، آن وقت معلوم میشد درصد هر سفارت چقدر است و احتمالا کدام شلوغ تر و کدام خلوت تر
البته قطعا نظر مدیریت محترم تعیین کننده تر خواهد بود
هنوز سفارت ها ملوم نیست به صورت پیش فرض از خود KCC برای همه ایرانی ها رو انکارا زده
اما هم میتونید خودتون تغییر بدید هم خود KCC خیلی ها بودن که آنکارا رو انتخاب کرده بودن اما به ایروان یا ابوظبی تغییر دادن
کسانی که ایران زندگی میکنن بلااستثنا همه رو آنکارا میزنه !
حالا یا شما اونجا ساکن هستید که و آدرس کونسول اونجا رو داده ( ایشالا که همینه ) یا اینکه خدایی نکرده از سهمیه اون کشور استفاده کردید اشتباها تو روز ثبت نام که متاسفانه این کار باعث ریجکت شدنتون میشه !
باید از سایت بولتن (تاپیکی به همین نام داریم اینجا )شماره شما اعلام بشه بعد برید مصاحبه و ربطی به شلوغی و خلوتی نداره !
این آی دی مهاجر سرای دوستم هست که داده به من که استفاده کنم
بنده خودم: برنده ی ۲۰۱۵
روییت قبولی: سپتامبر ۲۰۱۴
ارسال فرم ها: اکتبر ۲۰۱۴
کیس نامبر: هفت هزار و خورده یی
کارنت: ؟؟؟؟؟
مصاحبه: ؟؟؟؟؟

بنده خودم: برنده ی ۲۰۱۵
روییت قبولی: سپتامبر ۲۰۱۴
ارسال فرم ها: اکتبر ۲۰۱۴
کیس نامبر: هفت هزار و خورده یی
کارنت: ؟؟؟؟؟