2014-05-08 ساعت 14:50
(2014-05-08 ساعت 14:05)amir-ashkan نوشته:(2014-05-08 ساعت 11:01)A_A نوشته:(2014-05-08 ساعت 09:32)شهلا 1346 نوشته: من کسی را دیدم با دو تا بچه کوچک با 5 هزار دلار امد آمریکا خوشبختانه ماه اول کار پیدا کرد شش ماه بعد هم تکس ریترن شش هزار دلار گرفت و یک ماشین خرید . اگر کسی شانس داشته باشه بی پول هم موفق میشه ولی کسی هم هست چهل هزار دلار اورده و هنوز هم داره پول میاره و کار پیدا نکرده ولی بازم سرمایه گذاری میکنه که برنگرده .
بزارید هر کی شانسشو امتحان کنه پولدارها راههای دیگه ای برای مهاجرت دارند این لاتاری یکمی هم شانس به بی پولا داده .
خدا پدر و مادر این بندگان خدا را بیامرزه اونا قرعه کشی میکنن و هرکسی را تو مملکتشون می پذیرند ما خودمون از دلمون نمیاد یک هموطن بی پول پاش به آمریکا برسه . بهتره اگر کسی برنده شده و پول نداره دیگران کمکش کنن تا موفق بشه .
دقیقا با حرف شما موافقم
ملت نظر کارشناسی میدن که هیچ کس حق ثبت نام نداره غیر از خودشون
خیلی جالبه به خدا
عزیز من اون کسی که ثبت نام کرده یه فکرایی برا خودش کرده مثه شما
حالا میخوان گروهی ایمیل بزنن, پتیشن راه بندازن که حقشونو خوردن
یکی به اینا بفهمونه شانس بوده ...
جالبش اینه که از اخلاقیات حرف مزنن و خودشونو معیار همه چی میدونن
عزیز من شما که چشم نداری ببینی بقیه برنده شدن خواهشا این حرفارو نزن
کاربر عزیز ، شما اصلا دیالکتیک ابتدایی رو درک نکردی و داری تز میدی استاد..!!
هیچ کس نگفته (هیچ کس حق ثبت نام نداره غیر از خودشون) همه حق ثبت نام دارند ، تمام کسایی که می خواهد بروند و مهاجر شوند حق ثبت نام و شرکت در لاتاری را دارند ، افتاد ... همه حق دارند ...... اما کسانی که برنامه ندارند و به عنوان spam ثبت نام می کنند حق ندارند جای بقیه شرکت کنندگان امیدوار را تنگ کنند .. افتاد برادر..!
مشکل همین جاست که خودت هم گفتی ( اون کسی که ثبت نام کرده یه فکرایی برا خودش کرده) خیلی هستند که اصلا فکر نکرده ثبت نام کردند و خیلی ها هم هستند که اصلا نمی دونن ثبت نام شدند ، خیلی ها هم هستند با یه ثبت نام ساده نمی دونن داره چه کلاهبرداری هایی ازشون میشه ...!! اینا رو چی می گی ..؟؟
گفتی (یکی به اینا بفهمونه شانس بوده ...) یکی هم باید به شما بفهمونه که ملت خودشون می دونن لاتاری شانسی و بخت آزمایی ، لزومی هم به تاکید دوستان نیست...!
میگی که (عزیز من شما که چشم نداری ببینی بقیه برنده شدن خواهشا این حرفارو نزن) بهتر بری پست ها رو بخونی ببینی کسی هست که برنده شده باشه و بچه ها بهش تبریک نگفته باشند...!
این حرفات درست نیست والا..!
دوست گرامی گویا شما توی همه زمینه ها تخصص داری بلاخص منطق اولیه گفتگو و تعیین حقوق ملت
ببین عزیز من این چیزایی که شما الان فکر می کنی فکراش شده و قانونش وضع شده
مگه کاری داره فیلتر آی پی بذارن یا بالاتر از اون فیلتر مک بذارن که هر سیستمی 1 بار ثبت نام کنه
خیلیا دسترسی به اینترنت ندارن - خیلیا سیستم ندارن - خیلی از وکیلا برای موکلشون ثبت نام می کنن و ...
شما نگران اسپم نباش تو این پروسه اتوماتیک حذف می شن
به تعداد بنده شده ها , تعداد ی که فرم ارسال می کنن و تعدادی که ویزا می گیرن دقت کن متوجه می شی
در مورد اینکه گفتم چشم نداری ببینی , من منظورم شخص خاصی نبود , بیشتر به اونایی که گیر داده بودن به اون شخصی که برنده شده ولی پاسپورت نداره چرا ثبت نام کرده؟
هر کسی شرایطشو می دونه برای هر کاری یه راهی هست
شما اون شخصو بذارین جز اسپم هایی که اتوماتیک حذف می شن
در آخرم بگم کسی که میاد از صمیم قلب به دیگران تبریک می گه (واقعا دمشون گرم) این حرفارو نمی زنه , مصلما منظورم اونا نیست , بیخودی این موضوعارو باهم قاطی نکن
► ДЯМДИ ◄ نوشته:Immediate Issued ← 25 jan : Interview ░░ 12Aug : Current ░░ 19jul ← 7jun : DS260 ░░ Abu Dhabi ← Ankara ░░ 2015AS2ΘΘΘ