کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی 2015
با سلام.لطفا اینقدر در مورد حق وحقوق همدیگر بحث نکنید.من از جمله کسانی بودم که در اولین سال شرکت در مرحله اول قبول شدم و مصاحبه رفتم و کلیرنس خوردم وخودم زودتراز همسرم کلیر شدم وبعد که همسرم در 17 سپتامبر کلیر شد به خود سفارت ایمیل زدم و گفتند بیایید و پرینت نامه خودشون را هم هنگام گرفتن ویزا به سفارت ارایه دادیم و جوابی که شنیدیم این بود:متاسفیم.
من و دوستان دیگر 2013 چوب بی برنامه بودن کی سی سی را خورده ایم و اگر خودتان را جای ما بگذارید که با صرف هزینه های زیاد و با آن قیمت های سرسام آور دلار چه سختی هایی کشیدیم و در آخر هم 2013 به آن صورت تمام شد چه کار می کردید ولی در آن موقع کسی نمی گفت حق من به خاطر اعلام مرحله دوم ضایع شده و بیایید نامه دست جمعی بدهیم به .......بلکه کسانی که نرفته بودند برای کسانی که رفته بودند دعا می کردند .لطفا در این سایت از این بچه بازیها در نیاورید و با هم در گیر نشوید چون شما هر چه که بگویید کی سی سی و سفارتها کار خودشان را می کنند.Sad
اولين بار شركت در لاتاري/**84/ابوظبي/برگه سفيد/2نفر/مقصد:كاليفرنيا/دیگه حتما میریم لس آنجلس/کلیر 17 سپتامبر/ویزا:هیچ موقعSad/از ویزا نگرفته های کلیرشده لاتاری 2013

پیام‌های این موضوع
RE: گفتگوهای مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی 2015 - توسط sh-p - 2014-05-08 ساعت 18:42

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان