کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی 2015
(2014-05-09 ساعت 10:03)nasim نوشته:  در مورد 2013 ایی ها خیلی از این دوستانی که ویزا بهشون نرسید از انتخاب شده های دور اول بودن یه دور تاپیک کلیرنس 2013 رو بخوونین Sad واقعا هر کسی می خوونه گریه اش می گیره ! می دوونین چرا ؟

به خاطر اینکه اونجا هیچ کس نمی گه حق با منه ! اونجا هر کسی داره واسه کس دیگه دعا می کنه . اونجا هیچ کس منم منم نمی کنه ! اونجا کسی نمیاد بگه آقا تو استدلال هاتو از کجا آووردی فداکاری همکاری مهربوونی و صداقت

دوستای گل 2015 ایی از الان بیاین یاد بگیرین این پروسه حدودا یک سالی طول می کشه و همتون توی این یک سال توی این سایت با هم هستین
بیاین احترام به هم گذاشتن و یاد بگیرین دعوا نکنین اگه کسی هم اشتباهی چیزیو گفت ترورش نکنین
بیاین یه جمع دوستانه ایی و ایجاد کنین ( من واقعا این جمع و توی 2013 ایی ها دیدم نه اینکه سال های قبل یا 2014 ایی ها نباشه اما 2013 چیز دیگه بود ) اون موقع ما 2014 ایی ها تازه انتخاب شده بودیم من دائما توی تاپیک کلیرنس 2013 بودم بار ها و بار ها اشک توی چشمام جمع شد که اینا چقدر نازنین هستن چقدر فداکاری چقدر دوستی اونم توی این دنیای مجازی !

موفق باشین Smile

ببخشید نسیم جان میشه بگید صفحه ی چندم تاپیک رو باید بخونیم؟ مرسی
این آی دی مهاجر سرای دوستم هست که داده به من که استفاده کنمBig Grin
بنده خودم: برنده ی ۲۰۱۵
روییت قبولی: سپتامبر ۲۰۱۴
ارسال فرم ها: اکتبر ۲۰۱۴
کیس نامبر: هفت هزار و خورده یی
کارنت: ؟؟؟؟؟
مصاحبه: ؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: nasim ، soruosh

پیام‌های این موضوع
RE: گفتگوهای مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی 2015 - توسط ghazaleh12324 - 2014-05-09 ساعت 11:19

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان