کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی 2015
(2014-05-09 ساعت 14:53)yalda.k نوشته:  سلام.خسته نباشید.ازینکه وقتتون رو میذارید و راهنمایی میکنید ممنونم.منم تو لاتری پذیرفته شدم و چون 1-کسی رواونجا ندارم و 2-اطلاعاتم بسیار کمه سوالایی دارم. 1- آیا پس ورود به اونجا آیا به ما کمپ میدند؟2 - کمک هزینه ای میدند؟ 3- من چطور یا از چه سایتی میتونم اطلاعات بیشتری کسب کنم.ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.چون بینهایت نگرانم و مضطرب.
یلدا . ب

دوست عزیز ضمن تبریک. هیچ کمک هزینه از قبیل پول یا مسکن و کمپ و ... نمیدن بخاطر همین در هنگام مصاحبه از شما تمکن مالی میخوان تا سربار اونا نشید
در مورد کسب اطلاعات به تایپیک 2014 مراجعه کنید و تجربیات دیگران و بخونید
(2014-05-09 ساعت 14:59)meisamistatis نوشته:  عزیزان بنده قبول شدم اما یه نکته ذهن منو مشغول کرده در کیس نامبر اکثر بچه های سایت 2015AS خورده اما برای من 2015EU خورده ایا قضیه خاصی داره لطفا اگه کسی میدونه توضیح بده ممنون
اگر ملیت اروپایی دارید شماره شما درسته و از سهمیه اروپا استفاده کردید اگر خیر و از ایران یا اسیا هستید متاسفانه شما ریجکت می شوید.
تشکر کنندگان: amir-ashkan ، vahidbaq

پیام‌های این موضوع
RE: گفتگوهای مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی 2015 - توسط amirghn - 2014-05-09 ساعت 15:10

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان