کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
حمایت از کسانی که کسی را در آمریکا ندارند
(2014-04-23 ساعت 09:26)NetCity نوشته:  
(2014-04-22 ساعت 21:56)mazlom khanom نوشته:  
(2014-04-22 ساعت 18:18)pey.com نوشته:  
(2014-04-22 ساعت 08:04)mazlom khanom نوشته:  اسم این وکیلی که گفتی‌ را تو گوگل و یاهو سرچ کن. خیلی‌ چی‌‌ها ازش پیدا میکنی‌. همچنین تو ف‌‌‌ای س ب و.و ک هم خیلی‌ بد معرفی‌ شده. یک سر بزن،

منم مدتها پیش میخاستم ازطریق ایشون اقدام کنم ولی به خاطر این مسایل باهاش قرداد نبستم مگرنه قراردادم برام ایمیل کرده بود ...
بایه دوستی درآمریکا حرف میزدم که میگفت اصلا این بابا وکیل مهاجرت نیست ویه مشاوره ...که خیلی برام عجیب بود که تااین حد یه نفربه مردم دروغ بگه...
ولی درکل نمیدونم آخرش چی خاهد شد.هروزم به تعدادنفراتی که باهاش قرارداد میبندن بیشتر میشه !!!!!!!!!!!
به نظر من ازش شکایت کنی‌ بهتره. در بعضی‌ سایت‌ها نوشته که با اون‌ها تماس بگیرید و شکایت نامه بنویسید. به نظر من به پلیس ایران خبر بده.
اگر هم کسی‌ ازتان پول خواست که شکایت نامه براتون بنویسه باز اعتماد نکیند و پول ندید. فقط به پلیس ایران خبر بدید. حداقل تو اخبار یا تلویزیون میگن و هم مردم کمک میکنند تا پیداش کنند.
شاید هم اصلا تو پاکستان و یا افغانستان یا یک کشور آفریقایی باشه,دروغی گفته که آمریکا است. در آمریکا از هر چند وقت تو تلویزیون نشون میده که کلاهبرداران اینترنتی چطوری با حیله خودشون را از کشور دیگه جا میزندبه پلیس ایران اعتماد کنید، شما که پولتون را از دست دادید جایی‌ هم که نتونستید برید، حداقل به پلیس بگید, نگفتن شما باعث می‌شه که این جور آدم‌ها بیشتر و راحتتر کلاهبرداری کنند. شما هم یک آدم هستید و اسیر وسوسهٔ شدید و مالتان را بردند. شما مقصر نیستید. کسی‌ که از اعتماد شما سؤ استفاده کرده گناه کار است.من جای شما باشم به هم جا خبر میدم.
دوست عزیز ایشون در لس آنجلس منطقه سن فرناندو ولی آفیس دارند و حتی گهگاهی در مجله های ایرانی اینجا آگهی استخدام هم میده با تیترهای جذب کننده مخصوصا برای کسانی که تازه به این کشور اومدن و شدیدا جویای کار هستند.تیمی هم که برای ایشون کار میکنن و مخ ملت رو با دروغ پر میکنن برای ساعتی 8 9 دلار و نهایت ماهی 500 دلار پورسانت ذره ای وجدان ندارن حال اونکه میدونن حرفاشون دروغی بیش نیست. فیلم برداریش هم توی آفیسش انجام میده و روی آنتن با ساین زنده پخش میشه که در اصل ضبط شده هست و از همین پول ملت یه کانال 24 ساعته واسه خودش خریده که فول تایم به کلاه برداریش ادامه بده. به هر حال آنچه مسلمه ایشون کلاه برداری بیش نیست ولی تعجب من از اینست که چرا ملت ما بدون هیچگونه تحقیقی به پشتوانه یه فایل pdf قرارداد کلی پول بیزبون به حساب این آقا واریز میکنن در حالی که میدونن دستشون به هیچ جایی بند نیست. امیدوارم کمی سطح آگاهی مردم بیشتر بشه و براحتی به هر کس و ناکسی اعتماد نکنن.بنده خبر دارم برای ثبت نام لاتاری از ملت 100 تا 200 هزار تومان میگرفتن ایشون و البته خیلیها هم پرداخت میکردن.اینم بگم پلیس اینجا بدلیل اینکه شکایت قانونی و ثبت شده از این آقا نداره نمیتونه خب رسیدگی کنه ، شکایت از طرف اون بنده های خدایی هست که نهایتا تا ایتالیا برای یه مصاحبه سر کاری اومدن و برگشتن و هیچگاه پاشون به آمریکا باز نشده. لحظه ای به روزی فکر کردم که نه اینترنت بود و نه گوگل . بیشتر یه خودمون بیایم و نذاریم شکم یه همچین دزدایی روز به روز گنده تر بشه...والسلام
مظلوم خانوم واقعا ک مظلومی و معلوم سریال تلوزیون ایران رو زیاد میبنی و تا بحال کارت به پلیس و دادگاه و اینجور جاها نکشیده .
طرف چک داره تو ایرانه پولشو خوردن پدرش در میاد باید بره دادگاه شکایت کنه کلی سگدو بزنه از کارو زندگی بیفته تازه طرف احضار بشه اگه نیومد بری حکم جلب بگیری بیفتی دنبالش پیداش بکنی اگه دیدی و شد مامور بیاری بازداشتش بکنی و.
. . دیگه وای ب وقتی که ندونی کجاست و یا خارج کشور باشه.
پس با این تخیلات پلیسی پول بی زبون و ب کسی ندید.
این رامین دلاوری ه روز به روز داره تعداد قربانیاش زیاد میشه و ب راحتی قبل تلفن جواب نمیده و یک لیست بلند بالا از شماره تلفن مالباخته ها و کسایی ک ناله و نفرین و بهش فحاشی میکنن تو اکسل کامپیوتر داره و به قول خودش ممنوع الصحبت کرده و به کلاجازه حرف زدن به اونا رو نمیده کسی از اونها هم که باهاش دسترسی نداره بلاخره چوبخطش که ی روز پر بشه و بارشو بست این تی وی ایران بی مرزش هم میبنده و میره و سر کارکنای خودشم کلاه میزاره و اونارو هم میندازه ب دردسر.
ا
پاسخ
تشکر کنندگان: nora ، qeshmi

پیام‌های این موضوع
RE: حمایت از کسانی که کسی را در آمریکا ندارند - توسط majid.kh - 2014-05-09 ساعت 16:31

کاربران در حال بازدید این موضوع: