2014-05-10 ساعت 12:24
(2014-05-10 ساعت 12:13)firouz mah نوشته:اگه یکضرب بگیرین آفیسر به شما میگه کی برین برای گرفتن پاس (معمولا 2تا 3 روز بعد از مصاحبه)که با توجه به اون تاریخ میتونید برای هتل و بلیط اقدام کنید.(2014-05-08 ساعت 10:42)poem نوشته:دوستاي گلم من در خصوص چك خوردن مطمئن نيستم پيش بينيم اينه . خب اگر چك بخورم كه فرداش ميشه برگشت كه جمعه است . حالا اگر يك ضرب بخورم تا چند روز بعد از مصاحبه بايد بمونم ؟؟؟(2014-05-08 ساعت 10:34)rtt نوشته:به نظر من بلیط برگشتو حداقل یک روز بعد از مصاحبه بگیرید که اگه یه ضرب گرفتید زمان کافی برای بوک کردن هتل و تغییر پرواز داشته باشید.(2014-05-08 ساعت 10:20)firouz mah نوشته: سلام به همه دوستاي گلم .
من پنج شنبه صبح مصاحبه دارم . ترجيحا براي سه شنبه ميخام بليط بگيرم كه برم ان ام سي . و چون جمعه و شنبه تعطيله . نمي دونم براي چه روزي تقريبا بليط برگشتمو بگيرم . البته ناگفته نماند چون كار دولتي دارم احتمالا اف بي آي چك بخورم . با احتساب چك خوردن نظرتون در مورد بليط برگشت چيه ؟؟ راهنماييم كنيد ممنون
اگر مطمئنید که اف بی ای چک می خورین که می تونید همون 5شنبه شب بلیط برگشتتونو بگیرین
بودن دوستانی که %99 فکر میکردن اف بی ای چک میخورن و یکضرب گرفتن.
6xxx/ABD
تحقق بخشیدن به افسانه شخصی یگانه وظیفه آدمیان است، همه چیز تنها یک چیز است و هنگامی که آرزوی چیزی را داری سراسر کیهان همدست میشود تا بتوانی آن آرزو را تحقق بخشی.
نتونستیم هورا بکشیم نه برای خودمون و نه برای دوستانمون
تحقق بخشیدن به افسانه شخصی یگانه وظیفه آدمیان است، همه چیز تنها یک چیز است و هنگامی که آرزوی چیزی را داری سراسر کیهان همدست میشود تا بتوانی آن آرزو را تحقق بخشی.
نتونستیم هورا بکشیم نه برای خودمون و نه برای دوستانمون