کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی 2015
(2014-05-10 ساعت 23:27)amir-ashkan نوشته:  
(2014-05-10 ساعت 21:27)ayliin نوشته:  سلام به همه دوستان
من کارشناس ارشد هستم در حال آماده کردن مدارک برای ویزای تحصیلی بودم که لاتاری قبول شدم. حالا به نظرتون چیکار کنم؟؟؟ یه نظرتون صبر کنم برم اونجا یا اقدام کنم؟؟؟؟

سلام و کلی تبریک واسه قبول شدن .... شک نکنید که level گرین کارت خیلی بالاتر از ویزای دانشجویی و توریستی و کار و اینجور چیزها ست ... ملت 500.000 دلار باید ببرند آمریکا تا شاید بتونن گرین کارت از طریق سرمایه گذاری بگیرند .... شک نکنید که گرین کارت بهتره ..... توصیه من به شما اینه که " اپلای تحصیلی " رو رها نکنید اما پیگیرانه تو مسیر لاتاری تا ویزا ادامه بدید ... چون حتی اگه با ویزای دانشجویی هم بروید اونجا باز بعد از تحصیلات برای ماندن و اقامت و .... به مشکل بر می خوردید ... ضمن اینکه با گرین کارت می تونید دوره دانشجویی 5 ساله حضور رو برای سیتیزن شیپ استفاده کنید ....Cool
ممنونم از پاسختون و یک سوال دیگه اینکه اگه من حضوری برم اونجا مدارک ببرم آیا درصدش بیشتره که بتونم بورس بگیرم یا با مکاتبه ای هیچ تفاوتی نداره؟؟؟ یعنی اگه بدونن من گرین کارت دارم در انتخابشون تاثیر داره؟؟؟ یا بهتره که از همینجا اقدام کنم؟؟ چون میخوام بورس بگیرم.
تشکر کنندگان: mohsenmb ، masi_mm ، A-N

پیام‌های این موضوع
RE: گفتگوهای مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی 2015 - توسط ayliin - 2014-05-11 ساعت 09:26

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان