2014-05-12 ساعت 01:44
(2014-05-11 ساعت 20:50)hamid32 نوشته: نکنید آقا. نکنید !هییییی کو گوش شنواااااااا
ببینید اصلا من نمی خوام وارد بحث هایی بشم که اینجا شده و نمی خواهیم دوباره بشه
فقط خواستم بگم :
عقلانی و منطقی نیست کسی که که شرایط کامل و قصد حتمی برای رفتن نداره لاتاری ثبت نام کنه. هر جور که حساب کنی عقلانی و منطقی نیست !
پ.ن. اگر اشتباه نکنم توی همین تاپیک بود یه بنده خدایی نوشته بود : امسال اسم من هم در نیومد. بعد توی امضاش نوشته از برندگان لاتاری 2010 ! من الان دیگه چیزی ندارم بگم !
پدر ومادر یکی از دوستای ما :
1. دیپلم ندارن
2.پدر ممنوع الخروج هست واسه بدهکاری که داره
3. روی همرفته پولای تو جیبشونم بذارن سرمایشون به 5 میلیون هم نمیرسه
ولی با اعتماد به نفس هر سال دارن ثبت نام میکنن.
مورد 2 رو قشنگ توجه کن شما ، دیگه بگیر برو تا آخرررررررر

من دورم آدمایی رو میبینم که اگه تعریف کنم همه اون دوستانی که میگن لاتاری حق همه هست و ... خودشون یه 2*2 ، 4 تا کنن میبینن واقعا این آدما اسم لاتاریم نباید بیارن .
همسر من زیاد میل به رفتن نداشت با وحود اینکه توایران شرایط خوبی داره فکر میکرد مهاجرت براش سخت باشه و از پسش بر نیاد ولی وقتی کسایی از جمله دوستان که بالا گفتمودید و اعتماد به نفسشونو الان دیگهه فقط به فکر رفتنهه

آقا جان مسابقه تلویزیونی که نیست حرف زندگیه.
نا گفته نماندآدمای فهمیده هم کم نیستن مثل دوست صمیمی خودم ،با وجود داشتن دکتری هم خودش هم همسرش و آشنایی کامل با زندگی در آمریکا و کلی بار علمی و پژوهشی ،خیلی منطقی میگن ما الان شرایط مهاجرت نداریم وقتش که برسه ثبت نام میکنیم ،چرا الکی حق دیگرانو بگیریم ..
فقط انسان های فهمیده و واقع گرا میتونن تصمیم این چنین عقلانی بگیرن.
وباید خدمت کسانی که میفرمایند لاتاری شانس و حق همه هست بگم واقعا دوست داشتم اینطور میبود ولییی نیییست(البته نه کسانی که کارشون دزست میشه و به هر طریقی میرن و به امید خدا موفقم میشن بلکه کسانی مانند بالا که مثال زدم)
ما برنده ایم اگر لحظه های شیرین امروز را قربانی اتفاقات تلخ دیروز نکنیم.
پس نه در حسرت دیروز و نه در رویای فردا.
"فقط برای امروز"
پس نه در حسرت دیروز و نه در رویای فردا.
"فقط برای امروز"