کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگو های مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی 2015
(2014-05-12 ساعت 11:37)adonis2006 نوشته:  
(2014-05-12 ساعت 11:10)mona_usa نوشته:  
(2014-05-12 ساعت 10:52)adonis2006 نوشته:  
(2014-05-12 ساعت 10:09)ali_kuchulu نوشته:  
(2014-05-12 ساعت 03:10)Saeedv13 نوشته:  پس از دستم در رفته. گزارشش کنین تا پاکش کنم.

درود بر مدير گرامى
اتفاقا سؤال ايشون كاملا منطبق بر "گفتگوهاى مرتبط با اعلام نتايج قرعه كشى ٢٠١٥" هست. فرد ديگرى هم همون سؤالو مطرح كرده و هيچكدوم پاسخى داده نشده.
سؤال مهمى هم هست و جوابش باعث در اومدن از بلاتكليفى و ابهام ميشه. خواهشا اگه كسى جوابشو ميدونه بگه چون براى يكى از اطرافيان من كه ثبت نام كرده دقيقا همين مشكل پيش اومده.
و اما مشكل چيه؟ اين كه با وجود درست وارد كردن كانفيرميشن نامبر و نام خانوادگى و سال تولد، سايت اعلام ميكند كه اطلاعات شما صحيح نيست.
دقت كنيد نميگه كانفيرميشن صحيح نيست. ميگه اطلاعات اسم و سال تولد صحيح نيست. حتى يه توضيح اضافه هم زيرش ميده كه مثلا شايد بجاى عدد صفر از حرف o استفاده كرديد يا بجاى عدد 1 از حرف l و از اين قبيل.
اين در حاليه كه مجددا تاكيد ميكنم اطلاعات كاملا صحيح و منطبق با فرم پر شده ثبت نام لاتارى وارد ميشن.
براى پيگيرى اين مشكل چه كارى بايد انجام داد و به كجا ايميل زده بشه زودتر و بهتر ممكنه نتيجه بده؟
با سپاس

در نود درصد موارد این چنینی از نظر من .. که برای ما بسیار عجیب هستش که چرا من این اطلاعات رو وارد می کنم نمیشه .. چرا من فلان چیز رو تو خونه گم شده پیدا نمی کنم . دقیقا به طرز عجیب و باور نکردنی شما یه چیزی رو اشتباه تایپ کردید شاید باورتون نشه مثلا شاید اسمتون رو اشتباه تایپ کردید . یا تاریخ تولدتون و یا فامیلی ..

و یا جای فامیلی و اسم رو اشتباه و یا در تاریخ تولد جای ماه و سال و روز و هزاران شاید دیگه وجود داره

پس شما باید یک یکی از این احتمالات رو بررسی کنید

باید خونسردیتون رو حفظ کنید و با یک فکر اروم همه ای احتمالت رو بررسی کنید

با ایمیل زدن و این حرفا بعید میدونم کسی اطلاعاتتون رو بده

البته اینا همه نظرات من هستش و میتونید نظرات دیگران هم پیگیری کنید.

میتونید اطلاعاتتون رو به یکی که اعتماد دارین بدید تا بهتر براتون بررسی کنن
اصلا اسم کوچکتون رو نباید تایپ کنید فقط فامیلی ...این 1000 بار!!!

لطفا بیشتر توجه کنید . اگر گفتم جای اسم وفامیلی رو عوض کنید منظورم برای قسمت فورگت نامبر بود . ... که همه ای پارامتر ها رو چک کنن ببینن اسم و فامیل رو وقتی میدن شماره نامبر میاد ......ایراد کار رو پیدا کنن ............. این 10000 بار مونا جان Tongue
کسی از تایپتون متوجه منظورتون نمیشه ! باید بنویسید کامل تا ما متوجه بشیم.... نه اینکه منظورتون ی چیز باشه و نوشته هاتون ی چیز دیگه Big GrinTongue
تشکر کنندگان: m0na_000

پیام‌های این موضوع
RE: گفتگوهای مرتبط با اعلام نتايج قرعه‌كشی 2015 - توسط mona_ir - 2014-05-12 ساعت 11:39

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان