(2014-05-16 ساعت 02:50)Rosalind نوشته: سلام من برنده لاتاری 2014 هستم دانشجوی پزشکی ام توم اول از اون جایی که هزینه تحصیل پزشکی آمریکا خیلی زیاده تصمیم گرفتم دکترای عمومی ام رو تو ایران بگیرم و برای رزیدنتی بیام آمریکا ولی اگه تو این مدت هر شش ماه یه بار بیام و برم مطمئنا بهم گیر میدن و شاید گرین کارتم رو باطل کنن و پاس سفید هم دو سال بیشتر نیس کسی از دوستان میتونه منو راهنمایی کنه چیکار کنم؟
فقط میتونم بگم که درکت میکنم. خیلی انتخاب سختی هست. بین دو تا راه خوب موندی که هر دو باهم نمیشه. چیزی به فکر من به شخصه نمیرسه اما امیدوارم که راهی پیدا کنی اما این رو بگم که پزشک بودن (از بابت شغلی) از ایران خیلی سختتر هست و اینجوری نیست که مثل ایران هر کی یک مطب دو اتاقه برای خودش بگیره و یک پیرمرد یا خانم جوانی هم بذاره اونجا که شماره بده. اینجا کلینیک مجهز نتونی بزنی (که سرمایه خیلی خیلی زیادی میخواد) باید بری برای پزشک یا شرکتی دیگه کار کنی که باب طبع خیلی از پزشکان ایرانی نیست. در طرفهای ما که جنوب فلوریدا باشه، من تا حالا مطب شخصی خیلی کم دیدم و اگه هم هست مال پزشکان متخصصی هست که تخصصشون نیاز به کلینک مجهز نداره، مثل روانپزشک یا همچین چیزهایی. بنابرین حسابی تحقیق کن که بعدا نیایی اینجا و مثل بیشتر پزشکهای ایرانی متوجه بشی که ایران زندگی خیلی خیلی بهتری داشتی.