(2014-05-17 ساعت 12:45)nazgol hemati نوشته: سلام
من باردارم و واکسن سه گانه هپاتیت رو هم زدم حدودا ۱۰ یا ۱۱ سال پیش. تاریخ مصاحبه ام هم احتمالا مهر ماه هست بلافاصله بعد از به دنیا اومدن بچه باید چه کار کنم؟ لازمه دوباره واکسن ها رو تکرار کنم؟
سلام
اول از همه تبریک میگم برای اضافه شدن 1 نفر در آینده ای نزدیک به کانون گرم خانواده و دوم برنده شدن شما در لاتاری.
خوب در دوران بارداری شما هیچ واکسنی غیر از TD رو نمیتونید بزنید.تازه حتما باید پزشک زنان و زایمان شما نامه تائیدیه بابت تزریق این واکسن رو بهتون بده وگرنه براتون نمیزنند.
شما هنگام عقد واکسن TD رو زدید.به مرکز مربوطه تاریخ عقد را بفرمائید وارد کارت واکسن میکنند.
بعد از زایمان TD یکبار تزریق میشه ولی تو کارت واکسن دو تا تاریخ به فاصله 1 ماه از هم وارد میشه.
بهتر از همه اینه که شما تست آنتی بادی بدهید.در این تست میزان مقاومت بدن شما نسبت به هپاتیت و آبله مرغان بررسی میشه.
حتی میتونید تست MMR را هم بدهید.ولی حساسیت روی این واکسن در مدیکال بالاست و اگه تزریق بشه خیالتون راحتتره
MMR هم قبل از به دنیا اومدن فرزندتون اصلا نزنید.بعد از اون 1 نوبت بزنید.و به فاصله 1 ماه بعد دومیش هم انجام میشه.
حالا اگه وسط این دو تاریخ هم مدیکال داشته باشید.اونجا تزریقی انجام نمیشه.چون فاصله بین دو تزریق نمیتونه کمتر از 1 ماه باشه.
تو برگ سفیدی که از مدیکال تحویل میگیرید نوبت بعدی رو براتون لحاظ میکنند.که حتما باید بزنید.
سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.
خدا رو دوست دارم.