(2014-05-16 ساعت 21:52)فاطمه نوری نوشته:(2014-05-16 ساعت 18:53)saeed_anes نوشته: سلام دوستان، به سایت زیر سر بزنید جالبه :ممنون از اطلاع رسانیتون.خیلی خوب که همه همدیگر اپدیت کنیم.من هم از یه وکیل پرسیدم همین گفت.من کاملا با حرف شما موافقم و با توجه به اتفاقات سال های اخیر ویزا بولتن از اکتبر به بعد پیشرفت خیلی خوبی خواهد داشت این کتگوری.و به نظر من از اکتبر پیشرفتش خیلی بیشتر از 30 روز در هر ماه.
http://www.immihelp.com/visa-bulletin-mo...world.html
و اما نکات:
۱- ویزا بولتن برای f2a در طول تاریخ!۶ بار عقبگرد داشته که این دفعه بار هفتمه
۲- از ۶ بار قبلی ۲ تا ۲ بار عقبگرد پشت سر هم بوده، یعنی در دو ماه متوالی عقبگرد داشته، برای همین بعیده که این عقبگرد در ماه بعد هم وجود داشته باشه
۳- تقریبا عقبگردها در حول و حوش همین ماههای may تا July بوده و بعد از اون شروع به پیشرفت داشته
۴- با توجه به اینکه سال مالی ویزا بولتن از اکتبر شروع میشه ، در حقیقت در ۹ ماهی که از ویزا بولتن سال ۲۰۱۴ گذشته این کاتگوری تا حالا فقط ۷ روز پیشرفت داشته. و حتی اگه در بدبینانه ترین حالت سهمیه ۲۰۱۴ را پر شده بدونیم، از اکتبر ۲۰۱۴ که در حقیقت اول سال مالی ویزا بولتن هستش شاهد پیشرفت f2a خواهیم بود که احتمالا بیشتر از ۳۰ روز در هر ماه خواهد بود.
نتیجه گیری: خیییلی سخت نگیرید ، حداکثر از یکی دو ماهه دیگه با سرعت بسیار زیاد f2a پیش خواهد رفت
منتظر نظرات مثبت و پر انرژی شما دوستان خواهم بود
اینم انرژی مثبت
سلام به دوستان،من خیلی اطلاعات ندارم که در اختیار دوستان بزارم و بیشتردر حال بهره مندی از تجربیات دوستان هستم. با وجود این که از پسرفت ویزا بولتن کلی F2A خیلی ناراحت بودم اما خوندن همین پیامها کلی انرژی به آدم میده.خواستم از حضورتون و شیر کردن تجربیاتتون کلی تشکر کنم. به امید اینکه به زودی همه کارنت بشن