(2014-05-19 ساعت 22:37)sunn789 نوشته: سخت نگرید بر من تمام فرم ها رو خوندم اما این قدر این سوال اون سوال بود و برگشتن به پاسخ تو این تالار سخته که دوباره میپرسم یعنی ببخشید
اول این دو تا سوال برای چی هستن(یادمه یه جایی تو فرمها نوشته بودند دوستان که دو تا سوال اخر رو پر نکنید ام نمیدونم کجا بود با عرض پوزش بابت کند ذهنی من )
و مطلب دوم من فقط
can you speak and/ or read language other than your native language?
و
Do you have documentation to stabiish that you have recived vaccination in accordance with U.S low ?
رو جواب yes زدم و بقیه همه No زدم ایا چیزی بد زدم ، لطفاً جواب بدیم من این یه فرم رو تایید کنم هنوز 3 تا دیگه مونده.
با تشکر از همه
راستییییی این چی میگه الان من باید yes بزنم یا No
Do you want the Social Security Administration to issue a Social Security number and a card?
دوست عزیز این عکس در مورد سوشال سکیوریتی یا همون شماره تامین اجتماعی هست که تو امریکا یکی از ضروریاته مثل کارت ملی خودمون تقریبا
سوال اول میگه تا حالا تقاضای سوشال سکیوریتی کردی؟طبیعیه که وقتی اونجا نبودی پس تقاضا هم نکردی پس جوابش نه هست.و دو تا سوال دیگه هم جوابشون بله است.چون میگه میخای داشته باشی و اینا.
در کل جواب سوالای قسمت سوشال سکیوریتی به این صورت هست:نه-بله-بله
مطلب دوم:
can you speak and/ or read language other than your native language?
میگه ایا می تونی به زبانی غیر از زبان مادریت حرف بزنی؟
اگه می تونی بله بزن و بگو مثلا اگه کسی فرانسه بلده بنویسه
Do you have documentation to stabiish that you have recived vaccination in accordance with U.S low ?
آیا اسناد و مدارکی که ثابت کند که شما واکسن های مطابق با قانون ایالات متحده دریافت کرده اید دارید؟
چون شما قبل از مصاحبه مدیکال میدین قطعا جواب این سوال بله هست