2014-05-23 ساعت 11:22
(2014-05-23 ساعت 01:30)behjat نوشته: آیا با دانستن زبان فرانسه میشه کاری برای گذران زندگی پیداکرد؟
در کل استفاده از زبان سوم بستگی داره به اینکه کدوم شهر مدنظرتونه و زبان دوم مردم اون شهر چیه. مثلن من به جرات میگم اگه اسپانیش بلد هستید در شهرهای آمریکا بخصوص شهرهای جنوبی راحت تر میتونید کار پیدا کنید. ببینید شهری هست که فرانسوی زبان زیاد داشته باشه؟
یکی دیگه از کارای دیگه ای هم که شاید بتونید بکنید اینه که هر قومیتی برای بچه هاشون مدارسی دارند که به اونها زبان مادریشونو یاد میده. من خانمی رو میشناسم که در هیوستون به بچه های ایرانی ، فارسی درس میدن. البته یه خورده سخته و شاید کم درآمد چون زبان اصلیتون هم نیست. شاید بتونید برای ترجمه کاری پیدا کنید که من تخصصی ندارم نظر بدم. در ضمن دیدم سایتهایی هستند که میتونید به عنوان tutor در اونا ثبت نام کنید و مثلن بگید من میتونم ادبیات فرانسه یا ریاضی یا تاریخ یا .. به زبان فرانسه درس بدم و اگه کسی همچین چیزی بخواد به شما اطلاع میدن. من فقط یکجا ثبت نام کردم و یادم نیست کجا بود و البته تا الان هم هیچ خبری نبوده.
و البته اگه از همه جا ناامید شدید آخرین راه همیشه گذاشتن آگهی در craigslist هست. میتونید بی نهایت آگهی بزارید در قسمت سرویس ها. این راه جواب هم داده! من عاشق فرانسوی هستم

201364XX ● مصاحبه ایروان ● ورود: 24.11.2013 - Houston
چیزهایی که نمیتوانیم ببریم ● فایل فرست لندینگ ● جرم و جنایت در هوستون ● فایل هیوستون برای مهاجرین ● همه چیز درمورد کردیت ●
راهنمای نوشتن رزومه برای عبور از ربات ها ● معماری در هیوستون
چیزهایی که نمیتوانیم ببریم ● فایل فرست لندینگ ● جرم و جنایت در هوستون ● فایل هیوستون برای مهاجرین ● همه چیز درمورد کردیت ●
راهنمای نوشتن رزومه برای عبور از ربات ها ● معماری در هیوستون