کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260
(2014-05-28 ساعت 20:08)ajab1 نوشته:  
(2014-05-28 ساعت 19:18)behdadK نوشته:  
(2014-05-28 ساعت 17:44)ajab1 نوشته:  
(2014-05-28 ساعت 17:10)behdadK نوشته:  شما تو این یک هفته یک دفعه تصمیم گرفتید سریع ازدواج کنید؟ خوب باید ازدواج کنید پیغام بهشون بدید اجازه ویرایش بهتون بدن و بعد ویرایش کنید.
من نمیخوام نگرانتون کنم چیزی که از سالهای قبل خوندم اینه دوستانی که با تجربه تر هستن نظر بدن:
معمولا برای کیسهایی که بعد از قبولی ازدواج میکنن سخت گیری های خاصی میکنن که نکنه ازدواج به خاطر قبولی لاتاری باشه. شما باید مدرکی دال بر اینکه قبل از قبولی قصد ازدواج داشتید و اقداماتی هم کردید(که انگار نکردید) رو نشون بدید که قابل اثبات باشه (مثلا پرینت ای میل هایی که رد و بدل شده) و همچنین عکس از مراسم و ... . ولی در کل با این کار یه خورده احتمال کلیرنس خوردن و یا حتی رد شدن کیستون رو افزایش میدید.
اما یه توصیه دوستانه در این مورد عجله نکنید. فکر میکنم این سفر رو اول تنهایی برید و خودتون رو از آب و گل درآرید موفق تر میشید تا یک نفر رو همراه خودتون بکشید و خدای نکرده وسطش پشیمون. همیشه امکان گرفتن ویزا برای همسر موجوده که کمی زمانبره اما آب و گل دراومدن شما زمان بیشتری میطلبه.

آره داداش موافقم باهاتون، همین کار رو میکنم، ولی راستش اگر بعد از گرفتن گرین کارت ازدواج کنم میگن خانمم 4 سال کارش طول میکشه تا گرین کارت بهش بدن، دوستان کسی نمیدونه اصلا بدون گرین کارت چه طوری میشه همسر رو آورد آدم پیش خودش؟ منظورم اینه که اصلا براش درخواست گرین کارت ندی که اینقدر طول بکشه و اول بیاد آمریکا بعد اونجا براش درخواست بدی که کنارتم باشه،کسی راهکاری داره؟

دوست عزیز من حرفم رو پس می گیرم. تجربه من خوندن نوشته های همین دوستانیه که از پارسال در حال پیگیری کارهاشون هستن و اتفاقا خودشون اینجان و ازدواج قبل از مصاحبه رو پیشنهاد میکنن.
بنده به دلیل اینکه احساس کردم تصمیمی سریع از 8 روز قبل تابحال گرفتید اینطور خدمتتون عرض کردم. وقتی خودم 9 سال با همسرم دوست بودم و 3 سال درگیر نامزد بازی و ازدواج و الانم 3 ساله با هم زندگی میکنیم یه خورده واسم هضم شدت رابطه شما و دوامش با مشکلات اول کاری اون طرف سخت بود. هرچند این علاقه ممکنه با دوری چند ساله هم از بین بره. اما آدم وقتی دل میده دیگه چیزی به جز کنار هم بودن براش ارزش نداره و اگر اینقدر وضعیت شما جدیه تنها بودنتون مانع شکسته. حالا به فرض 1 هزارم درصد هم شما 2 تایی نتونید برید باز با هم بودن براتون ارجح تره . البته دوستان فرمودن خطری از این بابت تهدیدتون نمیکنه و فقط احتمال کلیرنس و زمانش میتونه افزایش پیدا کنه. Wink
ایشالا کنار هم شاد باشین.

عزیز 8 روز چیه، ما الان تقریبا 3 سال هست با هم دوست هستیم و حالا تصمیم داریم ازدواج کنیم، بازم از همتون دوستان ممنونم فقط کمکم کنید که به آفیسر چی بگم اونجا وچه طور راضیش کنم ما 2 سال هست که با هم دوستیم؟ هیچ مدرکی مربوط به این 2 سال ندارم ، چه کار کنم؟

دوست من نمیدونم توی این تاپیک جاش هست عرض کنم این موضوع یا خیر !!

ببینید میتونید از الان شروع کنید عکس بگیرید - زمان ازدواج آلبومی تهیه کنید دال بر اینکه این همه آدم هستن پس ازدواج سوری نیست .
و توکل کنید اینشاالله هیچ اتفاقی نمیفته Smile

اون میفهمه شما با هم سال های زیادی بودید میپرسه شما هم جواب میدید
شماره کیس ***6. رویت قبولی 10May. تعداد افراد 2 نفر. سفارت آنکارا . مصاحبه نیمه اول جولای . نتیجه 1 ضرب هر 2 نفر Big Grin . مقصد سیاتلRolleyes
سفرنامه از سیر تا پیاز من

تشکر کنندگان:

پیام‌های این موضوع
ds-260 - توسط reytoon - 2014-05-19 ساعت 12:46
Petitioner چیه ؟؟؟؟ - توسط eastern phoenix - 2014-05-19 ساعت 13:27
شغل رو چی بنویسم؟؟ - توسط arzansaray - 2014-05-22 ساعت 12:31
درباره مدرک تحصیلی - توسط arzansaray - 2014-05-22 ساعت 14:40
RE: بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260 - توسط Mahmood129 - 2014-05-28 ساعت 20:19
RE: بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260 - توسط شایان واحد - 2014-05-30 ساعت 19:41
RE: بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260 - توسط شایان واحد - 2014-05-30 ساعت 20:03
RE: بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260 - توسط شایان واحد - 2014-05-30 ساعت 21:30
RE: بحث و تبادل نظر درباره تکمیل فرم آنلاین DS-260 - توسط شایان واحد - 2014-06-05 ساعت 17:51
DS-260 - توسط yaldako57 - 2015-05-10 ساعت 15:25

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان