2014-05-29 ساعت 18:31
(2014-05-29 ساعت 17:20)..... نوشته:(2014-05-29 ساعت 16:47)peyman.rock نوشته: با سلام و تشکر از دوستان راهنما
من تو پر کردن فرم واسم چند تا سوال پیش اومده. واقعا ممنون میشم راهنماییم کنیین.
1- برای ثبت آدرس دانشگاه، چون محل دانشکده ای که من درس خوندم 2 بار عوض شده و الان هم کلن دانشکده فنی یه جای دیگه ای هست، من نمیدونم کدوم آدرس رو ثبت کنم. چون تو مدرکم هم آدرسی ننوشته. آدرس ساختمان ستادی دانشگاه رو بنویسم یا محل دانشکده ای که بیشتر اونجا بودم؟
2- برای همسرم که دیپلم هنرستان داره، برای دیپلم، یکسال دبیرستان بوده و 2 سال هنرستان. آدرس همون 2 سال هنرستان رو بنویسم کافیه؟
3- تو قسمت ثبت مشخصات سربازی، برای نیروی هوایی ارتش، air force of army درسته بنویسم؟
باز هم ممنون از دوستانی که راهنمایی میکنن
1-جدیدترین ادرس دانشگاهو بده
2-نه کلا از اول دبیرستان بنویس براش از اول تا اخر بزن دیپلم.البته اگه ایشون برنده اصلی باشن باید دیپلم 12 ساله داشته باشن
3-بله دوست عزیز
(2014-05-29 ساعت 17:03)shadi_1364 نوشته: من یه سوایل داشتم اونم این که من 3 ترم رفتم دانشگاه بعدش انصراف دادم میخوان بدونم اون یه سال و نیمی که رفتم دانشگاه و باید تو فرم بنویسم؟؟؟
بله می تونی بنویسی
ممنمون از پاسخ شما، در مورد سوال اول، مشکل اینجاست که محل سال اول دبیرستان با اون 2 سال هنرستان متفاوته. چطوری باید ثبتش کنم؟