کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
تصحیح اشتباهات در فرمهای ارسال شده
(2010-05-19 ساعت 09:20)ShabPareyeMohajer نوشته:  
(2010-05-18 ساعت 13:37)m.amjadi نوشته:  
(2010-05-18 ساعت 11:30)ShabPareyeMohajer نوشته:  با سلام به دوستان.
من یک مشکلی را به تازگی در مدارک خودم دیدم که تا به حال دقت نکرده بودم، نمیدانم باید چه کار کنم.
همسر من جرو برندگان 2010 است که با شماره 20000 به تازگی کارنت شده ایم.ولی هنوز نامه دوم را دریافت نکرده ایم.در تمام فرمهای ارسالی من نام خود را با ذکر کلمهء "سید" در اول اسمم ارسال کردم، و فراموش کردم که در کارت پایان خدمت ونیز در عقد نامهء ما اسم من بدون "سید" میباشد، چون که این کلمه درشناسنامه بعداً وارد شده است.
حالا باید این مطلب رااطلاع بدهم یا نه؟ و اصلاًاین مساله خیلی مهم است؟میشود در روز مصاحبه آنرا به آفیسر بگویم؟ممکن است اگر هم اطلاع بدهم ،باز هم کیس من را رد کنند؟

دوست عزیز، اضافه شدن نام "سید" در قسمت توضیحات شناسنامه اومده یا نه؟
اگه اومده که تاریخ تغییر در اسمتون مشخصه، توی ترجمه شناسنامه هم ذکر میشه، در اینصورت جای نگرانی نیست.
فقط اینکه زودتر اطلاع بدین یا همون روز به آفیسر بگین، بهتره یکی از دوستان که تجربه بیشتری داره جوابتون رو بده

با تشکراز جوابتون.
در شناسنامه به عنوان توضیحات ذکر شده است. ولی من در فرمها در قسمتی که ذکرشده آیا نام دیگری هم دارید؟ نوشته ام که ندارم. حالا الان که این مطلب را به یاد آوردم ، نگرانم که فکر کنند که دروغ گفته ام یا خواسته ام مخفی کنم!!!
با این حال امروز به کی سی سی ایمیل زدم و درخواست اصلاح فرم را دادم، و فرم 230را هم اصلاح کردم ( و به عنوان نام دوم، اسمم را بدون کلمهء" سید" نوشتم.)و باهمان ایمیل فرستادم که ضمیمه پرونده کنند.
اما بازهم نگرانم.؟؟؟؟؟
آیا کار دیگری بایدبکنم؟؟ ممکن است که آفیسر، به این دلیل، مرا رد کند؟؟؟

دوست عزیز در فرم DS-230 قسمت دوم نوشته
2. Other Names Used or Aliases
شما در این قسمت میتونید اسمتون را بدون سید بنویسید. به هر حال سید در شانسنامه شما ثبت شده و نمیتونید از ا سمتون حذفش کنید. در پاستون چطور؟
به نظر من در قسمت اول نامتون را طبق پاسپورت و در قسمت دوم طور دیگشو بنویسید.
با توجه به این که تازه کارنت شدید، به زودی مدارکتون برای سفارت ارسال میشه
و در صورت فرستادن فرم تصحیح شده به کی سی سی شاید به موقع به دستشون نرسه. اگر مصاحبه آنکارا هستید میتونید فرم تصحیح شده را همراه با مدارک دیگه براشون ارسال کنید. و یه نامه روش بگذارید که چرا فرمهای را دوباره ارسال کردید.
شماره کیس: 2009AS15xxx
تاریخ نامه قبولی: May 2008
کنسولگری: Mumbai
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 15Aug 2009
تاریخ مصاحبه: May 2010
دریافت ویزا: 9June 2010
-------------------------------
تشکر کنندگان: ShabPareyeMohajer ، SamiraN

پیام‌های این موضوع
RE: تصحیح اشتباهات در فرمهای ارسال شده - توسط kianoush_masoud - 2009-11-13 ساعت 11:27
RE: تصحیح اشتباهات در فرمهای ارسال شده - توسط Hamid55 - 2010-05-19 ساعت 10:27

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان