سلام بر مهاجرسرایی های گل
دوستای خوبم احتمالش خیلی زیاده که سوالای من تکراری باشه اما چون پیداش نکردم و برام مهمه لطفا راهنمایی کنید . من در مورد حداقل موجودی دو تا سوال دارم. اول اینکه اگه موجودی حساب از اون حد مشخص پایینتر بره یعنی چکینگ بره زیر 1500$ یا سیوینگ بره زیر 300$ روی کردیت اثر منفی داره؟ من سکیور کردیت دارم و کلا خیلی خوش قولم و هر چی با کردیت کارتم خرج میکنم در عرض دو یا سه روز پرداخت می کنم و اصلا صبر نمیکنم که موعدش برسه و با دو دیت اصلا کاری ندارم ، انقدر وظیفه شناسم که خودم جلو جلو پرداخت میکنم
. هیچوقت هم حتی 50 درصد کل کردیت از کردیت کارتم استفاده نکردم ، همیشه 20-25 درصد استفاده کردم و تسویه کردم سریع . حالا این برام سواله که همین خوش حسابی فقط مهمه , اینکه من حساب کردیت کارتم رو به موقع تسویه کنم کافیه یا کم شدن موجودی حسابم کردیتم رو خراب میکنه؟ سوال دوم در مورد شارژ شدنه ، حساب من سیتی بانک هست و میدونم که فی ماهانه برای چکینگ 10$ هست، اگه موجودیم تو یه ماه بره زیر 1500$ همون 10$ رو شارژ میشم فقط؟ بعد زیر 1500$ دیگه فرق نمیکنه چقدر بشه؟ یعنی 1400$ با 400$ فرقی نداره دیگه؟ در مورد سیوینگ چی؟ کسی میدونه زیر 300$ اومدن سیوینگ چه عواقبی داره؟ شارژ داره؟ اگه داره چقدر؟ لطفا راهنمایی کنید خیلی زود چون من خوشبختانه تا الان خیلی خوش حساب بودم و بدهی کردیت رو سریع پرداختم و موجودیم هم همیشه بالای 1500$ چکینگ و 300$ سیوینگ بوده ولی متاسفانه الان یه مدته که اوضاع خوب پیش نمیره و من حساب کردم که رنت این ماهم رو که بدم یکی از این دوتا حسابم از این مرز میره پایینتر
میخوام بدونم چه عواقبی داره، اگه فقط شارژ میشم و در حد 10$ و 20$ باشه که اصلا مهم نیست اما اگه بدحسابی محسوب میشه و کردیت رو خراب میکنه یا میزان شارژ خیلی زیاده بگید که یه فکری بکنم، زودتر یه پولی جور کنم چون خیلی نگرانم
دوستای خوبم احتمالش خیلی زیاده که سوالای من تکراری باشه اما چون پیداش نکردم و برام مهمه لطفا راهنمایی کنید . من در مورد حداقل موجودی دو تا سوال دارم. اول اینکه اگه موجودی حساب از اون حد مشخص پایینتر بره یعنی چکینگ بره زیر 1500$ یا سیوینگ بره زیر 300$ روی کردیت اثر منفی داره؟ من سکیور کردیت دارم و کلا خیلی خوش قولم و هر چی با کردیت کارتم خرج میکنم در عرض دو یا سه روز پرداخت می کنم و اصلا صبر نمیکنم که موعدش برسه و با دو دیت اصلا کاری ندارم ، انقدر وظیفه شناسم که خودم جلو جلو پرداخت میکنم