(2014-06-01 ساعت 22:18)shadi2014 نوشته:(2014-05-02 ساعت 02:52)fakhrinejad نوشته: ترجمه گواهينامه نيز به تايديه دادگسترى يا وزارت امر خارجه داره يا نه؟
سلام دوستان عزیز منم همین سوالو دارم. ترجمه گواهينامه باید حتما تایید بشه؟
دوستای عزیز به نظر من روزه شک دار نگیرید. تاییدیه گرفتن از دادگستری و امور خارجه نه پیچیده است، نه زمانبره و نه گرونه. خودتون هم که قرار نیست شخصا مراجعه کنید که سختتون باشه که. برای من عجیبه که خیلی ها سر این داستان شک و تردید دارند و این سوال هی تکرار میشه. برای سفارت خوب بله، تعداد مدارک زیاده و اختلاف قیمت قابل توجه میشه ( که تازه اون اختلاف قیمت هم لابه لای هزینه های مهاجرت هیچی نیست واقعا) اما خوب بارها گفته و ثابت شده که برای سفارت تاییدیه لازم نیست ولی ترجمه گواهینامه رو به نظر من حتما تایید کنید. ترجمه گواهینامه من هم تایید دادگستری رو داشت و هم امور خارجه، به شما هم توصیه میکنم که به تایید هر دو برسونید، شاید هم لازم نباشه واقعا اما هیچ ضرری هم که نداره. کار از محکم کاری عیب نمی کنه. یه روی سکه اینه که بدون تایید دادگستری و امور خارجه معتبر نباشه، خوب با خودتون فکر کنید که اگه بدون تایید اومدید و یک در صد قبول نکردند چی؟ کلی ضرر می کنید و به دردسر می افتید. حالا روی دیگه سکه هم اینه که بدون تایید بیارید و قبول کنند، خوب اونموقع هم تازه فقط یه پول تمبر که در مجموع کمتر از 10 هزار تومنه برد کردید. ارزش ریسک کردن نداره به نظر من. بازم خود دانید.