کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2014-06-02 ساعت 20:10)Natasha9 نوشته:  
(2014-06-02 ساعت 17:38)behdadK نوشته:  
(2014-05-29 ساعت 00:52)styvan نوشته:  من از بچه های 2015 ام. رفتم پاستور سمت میدون حر. TD رو برام 2 بار به فاصله 10 سال پر کرده! قطعا به مشکل می خورم دیگه؟ هپاتیتم با اطمینان گفتن نمی خواد. اینجوریه واقعا؟ مرسی
اتفاقا این قضیه مشکل من هم هست. این خانم دکتر بخشنده گفت که 2 نوبت براتون میزنم و چون زیر 50 سالید هیچ مشکلی نداره. دو نوبت هم 10 سال با هم فاصله دارند و 4 سال تا الان.
شنیدم برای ابوظبی به TD حساس هستند و حتما باید 0-1-7 وارد بشه و 2 سال از آخرین تاریخش فاصله باشه. بقیه اطلاعی دارند؟ به نظرتون دوباره نفری 15 هزینه کنم کارت جدید بگم اینطوری بزنه یا همینطوری برم ابوظبی؟ البته من 6 ماه دیگه کارنت میشم (2015 ای هستم)

دوست عزیز توضیحاتتون کافی نیست. یعنی چی که گفتن هپاتیت نمی خواد؟ آیا قبلا سه مرحله رو تزریق کردید؟ اگر بله که حق با دکتر هست و فقط تاریخ هر سه نوبت در کارت زردتون وارد میشه. اگر تا به حال نزدید حتما باید در سه مرحله تزریق کنید. تا جایی هم که من می دونم و عمل کردم واکسن Td دارای سه مرحله هست که به صورت 0،1،6 تزریق میشه و فاصله ده ساله نداره! مگر اینکه این سه مرحله زده شده باشه و بعد از اون هر ده سال این واکسن تمدید میشه.
هرچند بحث واکسنها نگران کننده نیست و همونجور که بارها در تاپیکها گفته شده فقط بحث هزینه س. در روز مدیکال هر چی کم و کسری باشه براتون تزریق میشه و در پروسه ویزا گرفتنتون تاثیری نداره. فقط کمی هزینه واکسن در سایر کشورها بالاتره.
موفق باشید

قربان کاملتر عرض میکنم خدمتتون. خانم دکتر بخشنده به نظرم اصلا آشنا به این شرایط نیستند. من بهشون عرض کردم که باید 0-1-7 واکسن ها زده بشه گفتن نه واکسن TD دو مرحله برای زیر 50 سال کافی است!
مرحله اول رو که همون دبیرستان میزنند. 16 سالگی .مرحله دوم رو به زنها قبل از ازدواج و به مردها قبل از سربازی که تاریخ سربازی من و ازدواجمون رو پرسید و تاریخ دوم رو بر اساس اون زد. حالا باید کلی برم باهاش بحث کنم که 0-1-7 تبدیل بکنه .
کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون Big Grin
تشکر کنندگان: محبت

پیام‌های این موضوع
آنفولانزا یادمون نمیره - توسط saeedshafiee - 2013-09-28 ساعت 23:35
RE: واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی - توسط behdadK - 2014-06-03 ساعت 06:44
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی - توسط S.gh - 2014-07-13 ساعت 13:19
واكسن هاي مورد مورد نياز - توسط Sarkras - 2013-08-05 ساعت 19:16

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان