2014-06-03 ساعت 14:40
(2014-06-03 ساعت 00:53)ali_yari5 نوشته:سلام(2014-06-02 ساعت 20:10)rtt نوشته:هک ؟ مگه شوخیه هک یه سایت اونم با این امنیت. وقتی خود طرف داره میگه اون حرفارو زده دیگه انکار کردن و این حرفارو نداره که.(2014-06-02 ساعت 20:01)قصه گو نوشته: كاشكي يكي به من مي گفت توي اين چند ساعت كه نبودم چه اتفاقي افتاده؟
والا دو نفر به جون هم افتادن حرف های رکیکی زده شد البته میگن آیدی اون شخص هک شده بوده و اون حرف های رکیک از طرف ایشون نبوده
فقط آدم متاسف میشه که 4 نفر دور هم نمی تونیم با هم خوب و خوش باشیم و به عقاید هم احترام بزاریم
در هر صورت من یکی که تصمیم گرفتم نه خودم دیگه بیام اینجا نه اجازه بدم همسرم بیاد. چند وقته که مدیرها بدلایلی که خودشون میدونند استعفا دادند، بعضی کاربران هم که از این موضوع سوءاستفاده میکنند و هرجور که میخواند جولان میدند تو سایت. اونایی که در برابر این حرکت ها نه تنها عکس العملی نشون نمیدند بلکه دفاع هم میکنند گناهشون کمتر از اون آدم نیست.
امین جان ، داداش خصوصیم موردپیدا کرده نتونسم جواب پیامتو بدم، همین جا باهات خداحافظی میکنم، خوبی بدی دیدی حلالمون کن.بازم دعا میکنم انشاله یک ضرب بگیری و زودتر رها شی.
عزیزمی داداش حیفه شما نخوای اینجا باشی برات پیام خصوصی دادم و ایمیل هم دادم عزیز برادر امیدوارم زودتر کلیر بشی و رها بشی از این برزخ و متاسفم که اینطور باید دوستان گلی مثل شما از سایت خداحافظی کنن و برن و جای تاسف داره.
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.