2014-06-13 ساعت 20:23
(2014-06-13 ساعت 20:10)arsia نوشته:(2014-06-12 ساعت 13:10)Shahabpk نوشته:(2014-06-12 ساعت 12:07)arsia نوشته:سلام(2014-06-12 ساعت 10:18)ps5 نوشته: ......
تمام این چیزایی که گفتم تایید شده اس و همون همسفرهایی که گفتم باهامون بودن و کلیر شدن بهم گفتن
ما کارت زردی که از انسیستو پاستور گرفتیم رو موقع مدیکال ازمون گرفتن و دیگه پس ندادن، برای مدیکال مجدد بازم باید بریم کارت زرد بگیریم و همه اون واکسن ها و .. رو تو ایران تجدید کنیم یا ...؟ ممنون می شم دوستان راهنمایی کنید.
arsia جان کارت واکسن پاستور هم فقط 6 ماه اعتبار داره . معمولا تو مدیکال ی کاغذ جایگزین به جاش میدن همونو ببر دوباره کارت بهتون میدن . اگر هم نداری لازم نیست همه واکسنا رو دوباره از اول بزنی!!ی آزمایش خون میگیرن دوباره کارت رو صادر میکنن . فقط ممکنه آنفولانزا رو تمدید کنن و یا اگر چیز تازه ای لازم باشه!
سلام نه به ما هیچ کاغذی ندادن؟ یعنی به نظرتون نریم دیگه پاستور کارت زرد بگیریم؟ یا آنفولانزارو اینجا بزنیم و براش کارت زرد بگیریم؟ ممنون
تا جایی که من می دونم واکسن آنفولانزا را اگر از اکتبر به بعد برید باید بزنید.فصلش که هست. ولی از پاستور بپرسید.
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و اثر داشت!!!
بعد از مدیکال مجدد در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.

بعد از مدیکال مجدد در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.