کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2014-06-14 ساعت 01:24)anahita 62 نوشته:  
(2014-06-13 ساعت 17:32)نیلان نوشته:  سلام دوستان، من امروز رفتم به پزشک معتمد سفارت در مالزی مراجعه کردم، چون محل زندگی و مصاحبه م همین جاست، بعد بهم گفتن برو ۳ ماه قبل از مصاحبه بیا، بعد منم گفتم هپاتیت ۶ ماه طول میکشه، گفتن همون تزریق اولش کافیه برای سفارت، بعد گفتن چند سالته و من گفتم ۳۰، بعد گفت اصلا هپاتیت نمیخوای، یعنی لازم نداری...گفتم آبله مرغان چی؟ گفت اینجا نداریم و نمیزنیم (ایران هم شنیدم نیست)، بعد گفتم بچگی آبله مرغان گرفتم، گفتن همون کافیه (یعنی دکتر فقط از کفته ها برامون گواهی صادر میکنه؟) نهایتا گفت ۲-۳ ماه قبل از مصاحبه بیا و فقط انفلوانزا بزن....دوستان میخواستم از شما این رو بپرسم که شما که ایران هستید هم، همین ها رو بهتون گفتن؟
یعنی اگه هم سن یا بزرگتر از من هستین، فقط انفلوانزا وآبله قراره بزنید؟ راستی یه چیز دیگه هم گفت...گفت وقتی خواستی بیای نامه ی مصاحبه ت رو بیار...
حالا من موندم بیام ایران دوباره واکسن بزنم یه نه...
ممنون میشم تحربه هاتون رو به من بگید

شما پیش دکتر معتمد سفارت آمریکا رفتین؟ اگه واسه مدیکال باید پیش همون دکتر برین که خوب نظر اون مهمه بلاخره دکتر سفارت جواب مدیکالتونو میده که بدین سفارت.

هپاتیت واسه همه لازمه حتی افرادی که نمیخوان مهاجرت کنن هم بهتره بزنن.
اگه تا روز مصاحبه زمان داشتین هر 3 مرحله هپاتیت رو بزنین.
mmr رو هم در 2 مرحله باید بزنین .

مرسی از جواب شما. بله من دقیقا پیش همون دکتری رفتم که معتمد سفارته و بعدا هم برای مدیکال باید پیشش برم، هپاتیت برای بالای ۱۸ سال لازم نیست. اصلا سن هپاتیت زیر ۱۸ ساله، فکر میکنم بقیه که میزنن دارن برای سودجویی میزنن و فقط گفت باید آبله مرغان و انفلوانزا بزنم، گفتم بچه بودم آبله مرغان گرفتم، گفت پس فقط ۲ماه قبل از مصاحبه بیا و انفلوانزا بزن...راجع به ام ام آر چیزی نگفت. راجع به واکسن های چند مرحله یی هم گفت که فقط دوز اول کافیه
برنده ی لاتاری ۲۰۱۵- برنده ی اصلی خودم- نفرات کیس ۲ نفر- محل مصاحبه: کوآلالامپور- ویزا دریافت شده. خودم یک ضرب و همسرم پس از زمان کوتاه. last status: LAX ticket bought Big Grin
منتظر سرای ۲۰۱۵ لطفا عضو شوید دوستان گلم
تشکر کنندگان:

پیام‌های این موضوع
RE: واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی - توسط شایان واحد - 2014-06-04 ساعت 22:27
RE: واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی - توسط نیلان - 2014-06-14 ساعت 07:09
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی - توسط sak - 2014-08-19 ساعت 10:22
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی - توسط sak - 2014-08-19 ساعت 16:01
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی - توسط minan - 2014-09-16 ساعت 13:33
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی - توسط minan - 2014-09-16 ساعت 13:58
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی - توسط minan - 2014-09-23 ساعت 13:40
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی - توسط sak - 2015-07-15 ساعت 11:33

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان