2014-06-15 ساعت 20:39
(2014-06-15 ساعت 15:22)behdadK نوشته:خیلی ممنون از راهنماییتون. پس من به حرف دکتر همین جا گوش میدم، چون فقط گفت انفلوانزا بزن. در کمال تعجب ایران هم داره یه عالمه واکسن میزنه به مردم. خیلی هم عالی.(2014-06-15 ساعت 13:51)نیلان نوشته:(2014-06-15 ساعت 11:03)behdadK نوشته: هپاتیت برای بالای 18 مثکه لازم نیست. شما جهت اطمینان هپاتیت رو بزارید با TD بزنین که فاصله زیادی با مصاحبه نداره. اونوقت دکتر سفارت نمیتونه اگر هم بخواد بهتون واکسن اضافه بزنه و فقط عنوان میکنه که باید سر وقتش بزنین واکسن رو.
مننژیت اصلا ضروری نیست میتونین بعدا بزنین (اگر میخواین تگزاس برید)
آبله مرغان اگر نگرفتید حتی یه تست بدید بد نیست. ممکنه گرفته باشید و خبر نداشته باشید. اگر ایروان میرید که اصلا احتیاجی ندارید. آنکارا اگر مصاحبه دارید چه گرفته باشید و چه نگرفته باشید،چه واکسنش رو بزنید، چه جواب آزمایش بدید و حتی اگر قربون چشای دکتر اونگان برید و التماس کنید بازم احتمال 99% بهتون تزریق میشه. برای ابوظبی هم تستش رو داشته باشید و نتیجه مطلوب باشه کافیه حتی اگر نتیجه مطلوب نبود و بگید گرفتم هم احتمال قریب به یقین ازتون قبول میکنن و مشکلی نخواهید داشت اما اگر مشکل پیش اومد اونجا بهتون تزریق میکنن و رقمش با ایران متفاوت نیست.
آنفولانزا پارسال رو نگاه میکردم آبان تازه به صورت محدود توزیع شد البته تا جایی که خوندم اون محدودیت 1 ماه تا مصاحبه رو نداره (با پاستور چک کنید) اگر رسید به محض اومدن تزریق کنین. پارسال که به خیلی از بچه های سری اول رسید. اگر هم نرسید اونقدر حساسیت به خرج ندید. دیگه نهایت 100 تومن هزینه اضافه تمومه.
کلا پس مدیکال سلیقه ایه؟ یعنی به نظر هر دکتر هر کشوره؟ یک تعرفه ی مشخص وجود نداره؟ دکتر معتمد هر چی گفت و نوشت و انجام داد سفارت میپذیره؟ چون من رفتم پیش دکتر معتمد همون کشوری که مصاحبه دارم، گفت فقط انفلوانزا بزن، اما دیدم تو ایران همه دارن یه عالمه واکسن میزنن...به نظرتون بیام ایران یه عالمه واکسن بزنم یا به حرف پزشک معتمود اعتماد کنم؟ مرسی!
(2014-06-15 ساعت 10:17)h_researcher نوشته: سلام
اگه نوبت سفارت آبان باشه(کیس نامبر زیر 2000)، هپاتیت الانم شروع بشه نوبت سوم به آبان نمی رسه،مشکلی پیش میاد؟؟؟
این برنامه چطوره؟؟؟؟
dT=شهریور و مهر
MMR= شهریور و مهر
مننزیت،انفولانزا و آبله مرغان(اگه پیدا بشه)= مهر
برای واکسن های چند مرحله یی دوز اول برای مصاحبه کافیه
نباید سلیقه ای باشه ولی متاسفانه سلیقه ایه. شما اگر کشوری غیر از ایران ساکن هستی و همونجا میخوای بری مصاحبه دیگه اصلا با اینجا کاری نداری! روزی که میخوای مدیکال بگیری میری پیش دکتر و هر چی لازمه بهت میزنه.
این سه سفارتی که ما از ایران میریم کاملا با هم از نظر پروسه واکسن و هزینه متفاوت هستن. از همه پولکی تر دکتر اونگان آنکاراست که به خاطر دریافت پول بیشتر همه رو 2-3 تایی واکسن مهمون میکنه.جالبه بدونین بچه های 2013 از دکتر اونگان به سفارت شکایت کردن که منجر به طرفداری رسمی سفارت از ایشون و به ضرر ایرانی ها و پر رو شدن این دکتر محترم شد! دکتر شوکلا هم در ان ام سی دبی به TD حساسه و اگر نزده باشی و فاصله اش مناسب نباشه مهمونش میشی اما اگر زده باشی کاری بهت نداره. و ایروان منصف ترین دکتر رو داره که حتی بعضی واکسن ها رو هم نزده باشی باهات کاری نداره و هر چی هم میگی قبول میکنه. البته از ان ام سی ابوظبی هم به خوبی همیشه یاد میشه.
برنده ی لاتاری ۲۰۱۵- برنده ی اصلی خودم- نفرات کیس ۲ نفر- محل مصاحبه: کوآلالامپور- ویزا دریافت شده. خودم یک ضرب و همسرم پس از زمان کوتاه. last status: LAX ticket bought
منتظر سرای ۲۰۱۵ لطفا عضو شوید دوستان گلم

منتظر سرای ۲۰۱۵ لطفا عضو شوید دوستان گلم