(2014-06-18 ساعت 22:12)poori نوشته:(2014-06-18 ساعت 22:00)shaya نوشته:(2014-06-18 ساعت 21:42)hamed_na نوشته: [quote='poori' pid='514097' dateline='1403108926']
سلام دوستان، من ١شنبه به سفارت ايميل زدم و ٢ شنبه جواب دادن كه كلير شدي ولي بايد ٩ جولاي بياي مصاحبه دوباره!!!!!!!! يه سري مدارك هم بايد با خودم ببرم! ولي هنوز شماره كيسم را تو سايت اعلام نكردن، من كلي حالم كرفته شد ! واقعا جرا دوباره مصاحبه
خیلی تبریک میگم
نگران نباش یه مصاحبهء فرمالیته هست. یادمه صبر ایوب هم دوباره مصاحبه شد گفت فقط قسم خوردم که همه چیز مثل سابقه و چیزی تغییر نکرده
یعنی اگه ایمیل نمی زدی اونا یادشون میرفت بگنمن ز 6 ماه به بعد که انشالله تا انوموقع طول نمیکشه هر دو هفته یه ایمیل خودکاربراشون میزنم پوری خیلی خوشحال باش این مصاحبه فرمالیته است پاستو بجای اینکه بندازی صندوق میدی اون آفیسر تا ویزاتو بزنن توشخ یلی خوشحال شدم که جلوی اسمت تو جدول پر میشه
راستی یادم رفت بگم هووووراااااااااااااااا الان میرم ساز و دهلم بیارم:![]()
![]()
![]()
![]()
همه، بهم روحيه دادين

من مصاحبه داشتم یه کیس خانوادگی مثل تو بود با من مصاحبه شد و همونروز پاسشو گرفت و چند روز بعد ویزا توش بهش دادن الان هم کالیفرنیاست !چشم بهم بزنی رفتیم تو صفحه بعدی داریم درمورد گرفتن گرین کارت و...تبادل اطلاعات میکنیم

Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014