(2014-06-20 ساعت 03:00)houmanmir نوشته: به همه ی دوستای عزیز که کلیر شدن تبریک میگم ، شرمنده که چند روزی نبودم ، استرس گرفتن ویزا کلا بلاکم کرده بود تا امروز که بلاخره بعد گذشت یک سال و یک روووززز ویزا رو تو پاسم دیدمایشالله دیگه کسی مثل من اینقدر این پروسه براش طول نکشه، خیلی دعا میکنم که امیر حسین هم هرچی زودتر کلیر بشه چون واقعا درکش میکنم،
علیرضا جان ایشالله شما هم هرچی زودتر این پروسه ی مسخره برات تموم میشه ، جز دعا کردن براتون کار دیگه ای ازم بر نمیاد ، از ته قلبم برا همتون دعا میکنم،
در ضمن هر کسی هر موقعی سوالی داشت که فکر میکنه من میتونم جواب بدم بهم ایمیل بدید خیلی خوشحال میشم بتونم یه کمک کوچیکی که وظیفه ی خودم میدونم برای شما دوستای گلم انجام بدم،
به امید بهترینا برای شما دوستای خوبم
مبارکت باشه دوست عزیز. شیرینی ویزا بعد از این همه انتظار گوارای وجودت. همیشه موفق و موید باشی.
(2014-06-19 ساعت 23:03)farsho نوشته: سلام به همه بچه های مهاجرسرا که در مدت این شش ماه باعث شدند بتونم انتظار رابهتر تحمل کنم مخصوصا ایتکس عزیز وبقیه پیشکسوتان وحالا بیب بیب هورا بیب بیب هورا منم کلیر شدم امروز 19 jun بعد از درست شش ماه
خدا را شکر دوست عزیز. بهتون خیلی خیلی تبریک می گم. بهترین ها را براتون آرزو می کنم.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴