(2013-12-26 ساعت 19:26)jojo_hami نوشته:تا جایی که من می دونم این دو(medical assistant و physical assistant) باهم فرق دارن و دوره های آموزشی اون در ایران وجود نداره(2013-12-08 ساعت 20:52)NEURON نوشته:(2013-09-23 ساعت 16:51)jojo_hami نوشته:تا جایی که می دونم یک دوره 2 ساله درس خواندن تمام وقت نیاز دارید برای اینکار و امتحان usmle نیاز نیست- مثل اینه که شما به بیماران در مورد مسائل جانبی درمانشون مثل تغذیه، نحوه مصرف دارو، اثرات سوءدارو توضیح میدین و از طرفی کارهای عملی مثل بخیه زدن ؛برداشتن بخیه, ساکشن گوش و ... انجام می دید اشتباه نکنم حقوقی معادل 2000-3000 دلار در ماه داره(2013-09-13 ساعت 23:00)jojo_hami نوشته:سلام. میشه لطفا در مورد physician assistant توضیح بدین؟ یعنی برای اشتغال در اون نیازی به دادن امتحان usmle نیست؟؟ لطفا برای من بیشتر توضیح بدین. ممنونم(2012-02-11 ساعت 19:00)cmbt نوشته:
در موردmedical assistant (طبق فرمایشات یاشار و ماری عزیز)قضیه فرق می کنه یه جورایی منشی گری به حساب میاد و دوره 3-6 ماهه برای کار نیاز داره
من به خودی خود چیزی ندارم هرچه گفتیم از فرمایشات بزرگان است
با تشکر فراوان از پاسختان. ولی من بالاخره متوجه نشدم که physical assistant منشی گری هست یا راهنمایی در مورد مواردجانبی درمان؟؟؟ بعد برای اینکه در این کار در آمریکا مشغول بشید باید چیکار کرد؟ آیا لازم هست در ایران دوره ای رفت و مدرک خاصی گرفت یا اینکه باید در آمریکا سراغش رفت؟ چطور میشه اقدام کرد؟؟
@@CN:2014AS35
ایروان/1نفر/ارسال ایمیل/مصاحبه4wفوریه/منتظر کلير بووودم دیگه نیستم
اسمان همه جا ابی بود داره به سیاهی می زنه آیا؟-زد تموم شد رفت پی کارش-دوباره خودم رنگش می کنم
ایروان/1نفر/ارسال ایمیل/مصاحبه4wفوریه/منتظر کلير بووودم دیگه نیستم

اسمان همه جا ابی بود داره به سیاهی می زنه آیا؟-زد تموم شد رفت پی کارش-دوباره خودم رنگش می کنم