کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها
(2010-05-22 ساعت 13:09)m.amjadi نوشته:  بچه ها،
دیگه مردم از انتظار کارنت، الان داغونم Sad

لطفا به من روحیه بدین Big Grin

امجدی عزیز، من هم منتظر کارنت شدن هستم و حتما مثل شما برای ماه اگوست به امید خدا کارنت میشم. اما بجای استرس کشیدن و داغون شدن همیشه می گم با برنده شدن در این لاتاری بزرگ من باید آدم خوش شانسی باشم و مورد یکی دیگر از الطاف خداوند قرار گرفته ام و در این آزمون یاد گرفتن صبوربودن، خوش فکر بودن، از تجربیات دیگران استفاده کردن ، انسان واقعی بودن ، در برابر سختی ها مقاومت کردن و به دیگران کمک کردن از مهمترین خصوصیاتی است که برای موفقیت در زندگی ام خصوصا در امریکا باید داشته باشم و مهمتر اینکه انسان نباید افسوس گذشته را بخوره یا نگران آینده خود باشد بلکه باید از همین لحطه که زنده و سالم هستیم لذت ببریم بخصوص از مصاحبت با این دوستان جدید در مهاجر سرا که یکی از مزایای خوب این برنده شدن است. پس استرس نکش و به جای آن مدارکت رو کامل کن، از تجربه دوستان مهاجرسرائی برای پاسخ های خودت موقع مصاحبه بهره ببر، و برای زندگی بهتر و رسیدن زودتر به کار بهتر در آمریکا برنامه ریزی کن.و...............اینکه بدست آوردن گرین کارت یکی دیگر از موفقیت های ما در زندگی است نه تنها موفقیتی که خواهیم داشت

پیام‌های این موضوع
RE: بولتن ویزا و کارنت شدن شماره ها - توسط گاتا - 2010-05-22 ساعت 21:50
سوتی! - توسط To USA - 2010-05-28 ساعت 12:33

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان