2010-05-22 ساعت 22:37
آیا تبلیغ محسوب نمیشه؟ و مقررات انجمن رو نقض نمیکنه؟
من مدارکم رو قبلا داده بودم یک دارالترجمه توی خیابون طالقانی. ارزون میگیره، نسبت به بعضی از دارالترجمه های میدان انقلاب. کارش خوبه و برخلاف این دارالترجمه های م انقلاب خیلی منظمه.
چندتا از این دارالترجمه ها هستند که اشتباهای وحشتناکی انجام داده اند در حق من! یادمه یه وقت تاریخ ازدواج ما رو یکی از این دارالترجمه ها 1989 زده بود!!!!! زمانی که بنده 10-11 سالم بوده!!!
و حالا بفهمید که من این رو برای یک امر خیری فرستاده بودم یک کشور دیگه! حالا ببینید چقدر من هنوز دارم عذاب می کشم که اونو درستش کنم و هنوز نتونستم.
خلاصه اینکه هر جا مدارکو دادید ترجمه چند تا چیزو به دقت کنترل کنید:
1 تاریخ های مهم (تاریخ تولد، تاریخ ازدواج، تاریخ فارغ التحصیلی)
2- اسپل نام ها که باید دقیقا مطابق با پاسپورت باشه
3- شهر محل تولد
امیدوارم کمکی کرده باشم.
من مدارکم رو قبلا داده بودم یک دارالترجمه توی خیابون طالقانی. ارزون میگیره، نسبت به بعضی از دارالترجمه های میدان انقلاب. کارش خوبه و برخلاف این دارالترجمه های م انقلاب خیلی منظمه.
چندتا از این دارالترجمه ها هستند که اشتباهای وحشتناکی انجام داده اند در حق من! یادمه یه وقت تاریخ ازدواج ما رو یکی از این دارالترجمه ها 1989 زده بود!!!!! زمانی که بنده 10-11 سالم بوده!!!
و حالا بفهمید که من این رو برای یک امر خیری فرستاده بودم یک کشور دیگه! حالا ببینید چقدر من هنوز دارم عذاب می کشم که اونو درستش کنم و هنوز نتونستم.
خلاصه اینکه هر جا مدارکو دادید ترجمه چند تا چیزو به دقت کنترل کنید:
1 تاریخ های مهم (تاریخ تولد، تاریخ ازدواج، تاریخ فارغ التحصیلی)
2- اسپل نام ها که باید دقیقا مطابق با پاسپورت باشه
3- شهر محل تولد
امیدوارم کمکی کرده باشم.