2014-06-24 ساعت 08:29
(2014-06-24 ساعت 04:46)itex نوشته:(2014-06-22 ساعت 21:36)piboo نوشته:(2014-06-22 ساعت 20:27)itex نوشته:(2014-06-22 ساعت 12:35)piboo نوشته: من ديگه وقتي كه ايميل به سفارت ابوظبي ميزنم حتي اپديت هم نميشم چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هنوز هم پيغام سايت برام تغيير نكرده منظورم اين هست كه نمينويسه در حال بررسي مراحل إداري ????يه سري از دوستان ميگن پيگيري كن و يه سري ميگن أشكال نداره نميدونم چه كار كنم ؟
من متوحه نشدم سئوالت چیه. سفارتها بعضی وقتا جواب نمیدم به چند دلیل، یکی اینکه سرشون شلوغه یکی اینکه ممکنه وضعیت شما در حال تغییر باشه و ...
در کل به سفارت که ایمیل میزنین 3-4 روز کاری صبر کنین جواب ندادن دوباره امتحان کنین.
معمولا اين جور بوده وقتي دوستان به سفارت ايميل ميزدن همون روز يا يكي دو روز بعدش تو سايت سيس اپديت ميشدن اما من بعد از فرستادن ايميل اپديت نشدم تو خود سايت سفارت هم كم خودشون گفتن جك كنم از روز مصاحبه تا الان هنوز برام نوشته نشده administrative process اما سايت سيس رو كه چك ميكنم برام نوشته در حال بررسي .بعضي دوستان ميگن خود سايت مشكل داره و بعضي ميگن پيگيري كنم . اما خود سفارت هم درست جواب نميده ميگه ما كه چك ميكنيم درست هست نميدونم ميتونم به گفتشون اعتماد كنم يا نه؟
به هرحال مرجع سفارت هستش، اگه میگن درسته باید فرض کنین درسته دیگه. اگر امکانش رو دارین بصورت مکتوب هم باهاشون مکاتبه کنین.
کسی جدیدا آپ دیت نشده ؟خبری نیست؟
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014