2014-07-06 ساعت 16:20
(2014-07-05 ساعت 10:25)nasim نوشته:با اجازتون جواب دکتر رو اینجا هم میزارم شاید به درد کسی بخوره(2014-06-25 ساعت 08:55)mars1980 نوشته: سلام به همه دوستان
من از برندگان 2015 هستم و دارم کم کم اطلاعاتم رو به کمک شما تکمیل میکنم تا روز مصاحبه مشکلی نباشه ، یک سوال مهم واسم پیش اومده تو سایت دکتر ترکیه نوشته برای بچه های 2 تا 15 سال باید 4 روز زودتر برای آزمایش مدیکال اونجا باشیم ، اما ما یه دختر کوچولو داریم که تا روز مصاحبه سنش کمتر از 2 سال خواهد بود میخواستم بدونم کسی تجربه اینو داشته و اصلا واسه بچه زیر 2 سال آزمایش مدیکال داریم یا نه ممنون از همه شما
دوست عزیز من تجربه شو ندارم اما بهترین و مطمئن ترین راه اینه که از خود دکتر بپرسی . یه ایمیل بزن و بگین فرزندتون زیر 2 سال هست . شاید تا بخوای صبر کنی و یکی از بچه های مهاحرسرا که کیسش شبیه شماست بخواد به شما پاسخ بده دیر شه .

There is also an exam for those younger than 2 but no tb testing. So they are javing no test but physical exam and vaccination procedures are applied. The duration is 2 days to get the report like an adult.
Please make an infividual appointment for each of your famil memeber & also for your baby.
"Sent by my phone sorry for spelling errors"
Mehmet Ungan MD,
Professor of Family Medicine
پس برای بچه زیر 2 سال مثل آدم بزرگا 2 روز قبل مصاحبه وقت بگیرید خوبه ، همه موفق باشید
ﺷﻤﺎﺭﻩ ﮐﯿﺲ: 2015AS000053XX | سفارت : آنکارا | تعداد افراد کیس : 3 نفر |رویت قبولی : May 1 | فرستادن مدارک : June 12 | تاریخ کارنت : 14 April | نامه دوم : April 24| مصاحبه : June 3 | وضعیت مصاحبه : AP 
آپدیت ها : 3 ، 8 ، 9 June کل کیس | June 12 نفر اول و دوم | 7 July فقط نفر دوم | 6 آگوست شبانه نفر اصلی | 8 و 11 آگوست به خاطر ایمیل پیگیری | 13 آگوست شبانه نفر اصلی | 14 آگوست کل کیس و تبدیل / به or | دریافت ایمیل کلیر شدن 18 آگوست|صدور ویزا : 24 آگوست | دریافت ویزا از پست : 25 آگوست