کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
برای زندگی در آمریکا از کدام شهر شروع کنیم؟
(2010-07-26 ساعت 12:38)wushu kung fu نوشته:  
نقل قول:ارسال شده توسط seravin - امروز 11:29 AM
آمریکا هم توش خلاف هست بکش بکش هست همه چی هست!!
ولی شما پست اول خودت رو بخون با قاطعیت نوشتی آی مردم نرید تگزاس مخصوصا هیوستون چون عموی دوستم یا خودم که بالاخره ما هم نفهمیدیم گفته اینجا بکش بکشه!!!
ما داریم رو حرف اول شما بحث میکنیم که واقعا استدلال حرف شما فقط عموی دوستتونه!!!!
این چه ربطی به این داره که اینجا خلاف صورت میگیره یا نه

اگر تو فارغي از حال دوستان يارا
فراغت از تو ميسر نمي‌شود ما را

دوست من من نیومدم بگم آآآآآآآآآآآآآیییییییییییی مردم نرید تگزاس من فقط یه اطلاع به دوستان دادم که که مراقب باشند اصلا به من چه هرکی خواست بره هرکی هم خواست نره

من زیاد به نوشته های کتابی مثل سایت ها و کتاب ها و اینطور چیزا اعتقاد ندارم چون این جمله رو باورم دارم "شنیدن کی بود مانند دیدن " و من حرف دوستان رو در مورد آمریکا به عنوان یه سند نگه می دارم وگرنه بیکار نیستن که بیان بگن اینجا بکش بکشه که چی شه ؟؟؟؟

اصلا من حرفم رو اصلاح می کنم آمریکا کشوری بسیار امن و بدونه هیچ گونه خلاف و جنگ و آدم کشی هر کی خواست می تونه به هر ایالتی که خواست بره

آقا من نمی فهمم!!!!! شما دارید تو تگزاس زندگی می کنید و سعی مکنید به من بفهمونید که اینجا اینطور نیست درست ولی همیشه نیمه ی پر لیوان رو نگاه نکنید من نمیگم که تگزاس ایالتی کاملا خطرناکه بلکه می گم نه تنها تو تگزاس بلکه تو هر کشوری کنار صلح جنگ هم هست

پایان
پاسخ
تشکر کنندگان: taherifar ، rouham ، msar

پیام‌های این موضوع
ساکرامنتو - توسط hamed402 - 2015-07-16 ساعت 00:09
RE: برای زندگی در آمریکا از کدام شهر شروع کنیم؟ - توسط h.s1347 - 2014-07-16 ساعت 20:24
ايالت يوتا - توسط iran azad - 2010-11-15 ساعت 01:37
مقایسه شهر های آمریکا - توسط mohsen324 - 2009-11-28 ساعت 14:00
بهترین شهر آمریکا - توسط erfanslash - 2013-03-26 ساعت 15:26
RE: بهترین شهر آمریکا - توسط آنی - 2013-05-25 ساعت 15:33

کاربران در حال بازدید این موضوع: