2010-05-25 ساعت 23:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-05-25 ساعت 23:43 توسط ParsTrader.)
(2010-05-25 ساعت 22:43)Nashmi2003 نوشته:(2010-05-24 ساعت 02:57)ashkan58 نوشته: ویزای تجاری مخصوص ( ادم یاد چلو کباب و پیتزا می افته) احتمالا همان ویزای E2 است ( البته امیدوارم B2 که یک ویزای تجاری برای بازدید است وغیر قابل تمدید نباشد)
اما در مورد دومی که من تا حالا در هیچ کدام از سایتهای مهاجرت رسمی و تجاری همچین چیزی نخوانده ام حالا این چه مدل است نمی دانم اگر شما با ایشان در تماس بودید در مورد این سوال کنید وبپرسید کد این ویزا چیست؟ ( هر مدل ویزا برای خودش یک کد دارد مثل F, E2, K,l,..... )
برای ویزای L1 هم که ویزای از طریق تاسیس یک شعبه از شرکت در امریکا است
شرکت شما حداقل باید 3 سال ثبت شده باشد و شما 1 سال از این سه سال اخر را باید به عنوان مدیریت فعالیت داشته باشید و محدودیت تمدید هم دارد ومعمولا به شرکتهایی که در ایران ثبت شده است به سختی اجازه می دهند
باز هم اگر سوالی داشتید در خدمتم
سلام این چلو کبابو درست گفتین اونم از نوع کباب لقمش...اون آدرس سایتی که گذاشتم تا دو ماه پیش که جواب ایمیل منو دادن اما حالا حتی تلفونشون جواب نمیده و پیغام wrong number میده!!!
ودر مورد ویزای b2 درست مطمن نیستم اما اگر خودش باشه ،یعنی گرفتن این ویزا راحت نیست؟ قصد من فقط ورود به دیار کفر، اون هم از طریق قانونی است.........
ویزای b2 برای 6ماه تا یک سال صادر میشود اما معمولا باید ثابت نمایید وضع مال بسیار خوبی دارید وبرای ایرانی ها به سختی صادر می کنند حالا اگر شما می خواهید فقط پایتان به امریکا برسد وبعد مثلا تقاضای پ.ن.ا.هن.دگ.ی کنید می توانید از طریق ویزای درون شرکتی اقدام نمایید که شرایطش را قبلا گفتم فقط بدانید در این ویزا شما حق کار کردن در جای دیگر را ندارید وهمسرتان هم باید برای کار در امریکا مجوز بگیرد اما همسر و فرزندانتان می توانند در انجا تحصیل نمایند
هر چند هر دوی این ویزاها هر کدام یک دنگ و فنگ خودشان را دارند پیشنهاد می می کنم با یکی از وکلا ( نه مشاور) در امریکا مکاتبه کنید ببیند کدام یک برای شما راحتتر انجام می شود
ولی این را بدانید که ماندن در امریکا از وارد شدن به امریکا مشکل تر است (حتی برای ما ایرانی ها که به سختی وارد امریکا می شویم)
از کلیه دوستانی که چه در گذشته وچه در اینده از طریق این گونه ویزا ها وارد امریکا شده اند ویا میشوند تقاضا می کنم حتما تجربیات خودشان را در اختیار سایر افراد قرار دهند تا بقیه هم بتوانند از این طریق راحتتر انجام دهند
با تشکر
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی