2014-07-23 ساعت 22:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-07-23 ساعت 23:00 توسط abas_kashan.)
(2014-07-23 ساعت 22:32)alisarvareharchiabi نوشته: سلام عباس عزیز خوش خبر باشی . خیلی اوضاع بلیط خرابه من که یا آنلاین تو چند تا سایت بودم موبایلم هم دستم بود با آژانس ها هماهنگ بودم . شهر مقصد ایرلاین های منطقه که جای سوزن انداختن نیست و شهرهای غیر مقصد مثلن طرف بخواد بره ایالت مونتانا یا جاهای دیگه اینو اصن دیگه صحبتشو نکن . بعد خیلی جالبه 4 استاپ هست که 2 استاپ به شما میده تو اروپا . که ویزا ترانزیت میخواد. کلن تا حالا اینطوری ندیده بودم . در مورد امارات فکر کنم علی آقا درست میگه نسبت به ماههای قبل و سال قبل 1 تومن قیمت رو بردن بالا . تازه امارات خوبشه . همونطوری که گفتم 9 ملیون 12 ملیون .... چنین قیمت های نجومی اصن به صرفه نیست . بری دو ماه بمونی برگردی . اون دو شرکت هواپیمایی که گفتی کیا هستن ؟بابت این پرواز های شوم هواپیمایی مالزی هست
الان انجام بیشتر پرواز های اروپا به اسیا دور و استرالیا (ترانزیت)افتاده روی گردن ایرلاین های خاورمیانه ، یک مدتی افزایش تقاضا از طرف اروپا داریم + افزایش قیمت بلیط در خاورمیانه
تازه مسیر پروازی که از اوکراین میگذشت تغییر دادن به ایران و عراق اینم هزینه تمام شده ایرلاین ها رو زیاد کرده (سوخت و ...) بهمین جهت ریختن ایرلاین عربیا برای بلیط
شرکت بریتیش ایر لاین و کی ال ام.