2014-07-25 ساعت 18:16
ببخشید یه سوال داشتم ممنون میشم راهنماییم کنین..
این فرم رو اگه یه نفر دیگه برامون پر کنه و قید کنه اون اولش که نفر سوم هست که داره پر میکنه برای ما... یعنی خود متقاضی پر نمیکنه... روزمصاحبه مشکلی که پیش نمیاد؟ چه سوالایی ممکنه بپرسن راجع به این مساله؟
این فرم رو اگه یه نفر دیگه برامون پر کنه و قید کنه اون اولش که نفر سوم هست که داره پر میکنه برای ما... یعنی خود متقاضی پر نمیکنه... روزمصاحبه مشکلی که پیش نمیاد؟ چه سوالایی ممکنه بپرسن راجع به این مساله؟
کیس نامبر:2015AS60XX -سفارت: آنکارا -ارسال فرم ها: ۲۹ می- آنلاک فرم : ۲۹ آگست - تعداد اعضای کیس: دو نفر - کارنت شدن : ۱۲ می -دریافت نامه دوم : ۱ جون- مصاحبه : ۸ جولای - خودم یک ضرب همسرم ap. (کار خصوصی - سربازی ارتش )
آپدیت ها : ۸ جولای همسرم /۹ جولای خودم/۱۰،۱۱،۱۴،۲۸ جولای دوتامون/۲۹ و ۳۰ جولای و ۴ آگست همسرم/ ۵ آگست دوتامون (ایمیل)/ ۱۱ آگست خودم/۲۶ آگست همسرم/ ۲۷ آگست دوتامون با تغییر به or و ایمیل کلیری ساعت ۱۲ ظهر
مقصد: کالیفرنیا
ورود به آمریکا : اوایل اکتبر به امید خدا
آپدیت ها : ۸ جولای همسرم /۹ جولای خودم/۱۰،۱۱،۱۴،۲۸ جولای دوتامون/۲۹ و ۳۰ جولای و ۴ آگست همسرم/ ۵ آگست دوتامون (ایمیل)/ ۱۱ آگست خودم/۲۶ آگست همسرم/ ۲۷ آگست دوتامون با تغییر به or و ایمیل کلیری ساعت ۱۲ ظهر
مقصد: کالیفرنیا
ورود به آمریکا : اوایل اکتبر به امید خدا