(2014-07-09 ساعت 13:19)shadoow نوشته:(2014-07-09 ساعت 12:13)platypus15 نوشته: سلام دوستان، می خوام از سفر دوم خودم به آنکارا برای پیکاپ ویزا بنویسمبه سلامتی تبریک میگم امیدوارم در کنار همسر گرامی خوشبخت باشید
من بعد از حدود 6 ماه کلییر شدم، اول شمارم تو سایت اومد و بلافاصله ایمیل زدم که تاییدشون و مدارک مورد نیاز رو بپرسم، فقط مدیکال جدید رو از من خواستن، من ترجمه جدید شناسنامه و مدارک مالیاتی رو هم آماده داشتم.
روز دوشنبه وارد آنکارا شدم، دقیقه 90 خودمو رسوندم واسه مدیکال (حدود ساعت 12 ظهر)، جوابشو فرداش سه شنبه ساعت 11:10 گرفتم و بردم سفارت، تو سفارت با کسی مصاحبه نمی شین و اون خانوم هم که مدارک رو تحویل می گیره از کیس شما هیچی نمی دونه، پس به نظرم مدارک اضافی یا کم بهش ندین.
من برگه صورتی، مدارک پزشکی و برگه پست رو به همراه پاسپورت تحویل دادم، اسم هتل و شماره اتاق رو پرسید و یادداشت کرد، گفت 3-5 روز کاری تحویل میشه.
(من پست ینی شهیر رو انتخاب کرده بودم که شنبه ها هم تا عصری ساعت 4 بازه، این کارو قبل اینکه برین سفارت انجام بدین و یه پرینت با خودتون ببرین) آدرسش:
Address: MITHATPASA KÜLTÜR , ANKARA, 6441
فرداش، 4شنبه ،استتوسم به Ready تغییر کرد (این مرحله قبل از AP هست!!!، ولی نگران نباشین) ، بعد از 5شنبه رفت تو پروسه AP ولی توضیحاتش فرق داشت، نوشته بود کیس ویزای شما در حال گذروندن مراحل اداری هست و در انتهای متنش نوشته بود اگر ویزای شما اوکی بشه تا 2 روز کاری دیگه پردازش و پست میشه.
جمعه سفارت تعطیل بود (4 جولای) و اغلب دوستان ایرانی که مدارکشون رو هفته پیش تحویل داده بودن کارشون افتاد به هفته دوم، از جمله خودم (پس توصیه می کنم دقت کنین دور و اطراف روزهای تعطیل سمت سفارت نرین)، لازم به ذکره که من چندین بار رفتم اداره پست به امید اینکه شاید خبری باشه ، ولی هیچی، ناچار پرواز 2شنبه رو انداختیم جمعه
هفته بعد، روز 2شنبه استتوسم شد Issued ، سه شنبه صبح ایمیل بارنامه اومد، یه لینکی داشت که می شد track کرد، ساعت 10:30 حدودا رسیده بود پست که رفیتم تحویل گرفتیم. حالا هم منتظریم جمعه بشه برگردیم خونه
من پرواز رو تابان گرفتم، هزینه جابجا کردن بلیط نفری 260 شد حدودا،هزینه جابجا کردن بلیط ماهان 50 دلار بود (بسته به روزش فرق داشت) و بلیط برگشت ماهان 210 دلار (یعنی برای کسی که بلیطش رو از دست داده بو و یه بلیط یه سره می خواست) این قیمت ها بسته به فصل و زمان قطعا فرق می کنه ولی گفتم شاید کمکی باشه به تصمیم گیری برای روز و زمان مسافرت و پرواز
امیدوارم همه یه ضرب کلییر بشن که این همه متحمل هزینه و زمان و مرخصی و ...دوری از یار نشن
ممنونم از همراهی تک تک شما ساکنین مهاجرسرا، هرکجا هستین شاد و پیروز باشین
مبارک باشه.
امیدوارم همه چیزهای دیگه هم به خوبی و خوشی برات پیش بره.
CR1 - مصاحبه اول: 8 ژانویه 2014 آنکارا - مصاحبه دوم: 18 مارچ 2015 آنکارا - اخذ ویزا: 18 مارچ 2015 - مقصد: کالیفرنیا