(2014-07-26 ساعت 21:18)شاهین1 نوشته:سلام(2014-07-26 ساعت 18:53)itex نوشته: آنکارا به سه شماره بروز شد، دو سری هستش که لاتاری اعلام نمیکنن:
ANK2009799009, CSB2013846002, ANK2005717019
آیتکس جان امجد جان تشکر ویژه ممنون ممنون ممنونیکی از این شماره ها مال منه
هورا بکشیدهورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
بچه ها کمک کنید یه سوال این ایمیل رو از سفارت گرفتم یعنی تا سپتامبر صبر کنم تا وقت مصاحبه مجدد بدن ؟؟؟؟؟ درست متوجه شدم؟؟؟؟؟؟
اگه تو سپتامبر دوباره منو میخوان پس چرا گفته مدارک مورد نیاز رو قبل 13 آگوست بیارید؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها زود جواب بدید
Your administrative process has been completed and your case number will be posted on our web site.
However since your interview date will expire on 13 August 2014, you have to bring your new medical report, marriage certificate and birth certificate (original/translation/copy) before 13 August 2014.
Otherwise we have to schedule you a new appointment date in September.
Yours sincerely,
Immigrant Visa Unit
تبریک میگم
منم 10 روز بیشتر وقت نداشتم خودمو رسوندم
اگه سر یه سال نری باید دوباره منتظر وقت سفارت باشی
زود زود برو
مدیکال رو بدون وقت قبلی هم میتونی بری اما اگه بتونی وقت بگیری کارات زودتر و بدون نوبت انجام میشه،من که تو صف 50 نفری آخرین نفر بوذم اما کسانی که وقت قبلی داشن یه ساعته کارشون انجام شد
روز بعد مدیکالت ساعت 11 صبح آمادست یه تاکسی بگیر سریع برو سفارت اولین نفر تحویل بده،چون کسانی که با من مدیکال گرفتن ولی لحظات آخر مدیکالو تحویل دادن یه روز بعد از من ویزاشون اومدوالبته شایدم ربطی نداشته باشه.کارت زرد رو از ایران بگیر دوباره
پاس رو تحویل سفارت دادی یه کپی ازش واسه گرفتن بسته از پست داشته باش
بارکد بسته پستی رو هم میتونی رو سایت ببینی هم روی ایمیلت با اون بری پست بهتره البته بعضی از پست ها یه لیست دارن که اسمتو پیدا میکنی بعضی ها م بارکد میخوان
در ضمن آدرس پستی نیاز به تمدید یا آپ دیت نداره به حرفای بقیه توجه نکن به مهاجر سرا اطمینان کن
پاشو برو دیگه!!!!!!
یادت باشه تو یه مهاجر سرایی هستی پس کارت بدون نقص و بدون راهنما انجام میشه
سوالی داشتی از بچه ها بپرس
منم منتطر بلیط هستم گیر نمیاد بریم سرزمین عشق
Waiting List ღ Register in Waiting List
ویزا :K1
مصاحبه: 2013 Ankara 22 JUL
تاریخ کلیرنس:8 JUl
مدت انتظار:351 روز
ویزا :K1
مصاحبه: 2013 Ankara 22 JUL
تاریخ کلیرنس:8 JUl