2014-07-28 ساعت 22:07
(2014-07-28 ساعت 21:22)شاهین1 نوشته:(2014-07-28 ساعت 20:08)itex نوشته:امین جان منم از خدامه همین امروز برم ولی چیزیکه هست تا چهارشنبه که واسه عید و این برنامه ها تعطیلن میمونه 5 شنبه و جمعه دوباره شنبه اینطور که شما میگی مدیکال فقط برا جوابدهی بازه پس به نظرم بهترین حالت اینه که هر طوریه یکشنبه بلیط گیر بیارم و برم دوشنبه برم مدیکال سه شنبه 5 آگوست هم برم سفارت .به نظر شماها خوبه ؟؟؟(2014-07-28 ساعت 14:38)شاهین1 نوشته: لطفا" اگه مطمئنید خبر بدید
بچه ها شنبه 2 آگوست مدیکال انکارا بازه؟؟؟
از صبح رفتم دنبال بلیط برای یکشنیه 3 آگوست برم تا یکشنبه بعد 10 آگوست همین الان دست خالی برگشتم بلیط پیدا نمیشه پروازا پره!!! یه دونه پیدا کردم برای جمعه ولی فکر نکنم به دردم بخوره..
راستی امروزبا پسرم رفتیم پاستور تجریش هیچ واکسنی نزد 100هزار تومن گرفت کارت برامون صادر کرد (یکی برای من و یکی برای پسرم) گفت ابله مرغون هر دوتون باید اونطرف بزنید ما اینجا نداریم.... اینم از این .
من یک بار پرسیدم گفتن برای دادن جواب شنبه ها باز هستش. یک نکته مهم هم بگم جدول وقت دهی مدیکال کمی تغییر کرده و مثلاً برای افراد "بالای" 15سال نوشته 2روزکاری زمان میگیره.
در کل من حس خوبی نسبت به وضعیت سفارت ندارم مخصوصاً با بلایی که جدیداً سر بعضیها اوردن و ویزا ندادن... نتیجه اینکه پیاده هم اگر شده همین امروز برو.
اینم خوبه ولی Eliکه نوشته تازهاونجا بوده و شنبه تا ظهر مدیکال ور انجام میدادن و دوشنبه جواب رو بهت میدن !!

Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014