2010-05-28 ساعت 12:08
(2010-05-28 ساعت 00:57)farzad101 نوشته:(2010-05-28 ساعت 00:39)Kaveh792004 نوشته: سلام
بعضي ازدوستان با مشكل من آشنايي دارند
نامه اوليه قبولي KCC به دست من نرسيده بود
حالا كه فهميدن ، ميگن تا سه روز آينده ميرسه دستم
حالا ، به دليل كمي وقت ، ميخواهم كارها را جلوجلو و سريع انجام بدم
لازم به ذكر است كه ، من مهندس هستم و سربازي هم رفتم
مدرك كارشناسي ام هست ولي مدرك ارشدم گويا قابل ترجمه نيست چون بدهي دارم
مرحله اول :
در مرحله اول كه نامه اوليه و فرمها و كيس نامبر و ... ميايد ، من چه مداركي و چه چيزهايي بايد آماده كنم و بفرستم ؟ ( كامل و دقيق لطفا )
مرحله دوم :
مرحله دوم چه موقعي است و آيا بايد مدارك جديدي فرستاده شود ؟
چه مداركي و چه چيزهايي ؟
مرحله ديگر ؟
آيا مرحله ديگري هست ؟ ... چه چيزهايي لازم داره ؟
من اسپانسر دارم ، اسپانسر من چه چيزهايي بايد براي من بفرسته ؟
با سپاس از همگي
دوست عزیز
پاسخ سوال شما بسیار زیاد است . پیشنهاد می کنم کمی وقت بذاری و تاپیکارو بخونی از این لینک شرو ع کن که کل جریان رو شرح می ده البته الان تغییر خیلی ناچیزی پیدا کرده ولی مراحل همونه
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=1081
بخون بعدش فعلا سریعابرو عکس 5 در 5 بگیر و شرو ع کن به پر کردن فرمهای DS و به موازات اون ترجمه مدارک مورد نیاز از جمله دیپلمت و شناسنامه و کارت ملی و پایان خدمت و کارت ملی و تهیه کارت واکسن بین المللی از انسیتو پاستور.
شماره کیست که اومد میشه بیشتر راهنماییت کرد ولی پر کردن فرمها و ارسال اونها در درجه اول اهمیت است و فرمها رو که با DHL به KCC فرستادی بعد تونا برات بر اساس شماره کیست وقت مصاحبه میذارن .
در لينكي كه داديد ، مشخصات عكس را داده...آيا اين همان عكسي است كه بايد در مرحله اول فرستاد ؟
اگر بله ، براي سفارت آنكارا نوشته كه عكس نبايد فوري و ديجيتالي باشه ... الان همه عكاسي ها ديجيتالي ميگيرند ! ... و همه روي گلاسه چاپ ميكنند
بايد چكار كرد ؟