2014-08-06 ساعت 13:12
سلام من یه سوال داارم ولی کمی پیچیدست
من دانشجو کارشناسی هستم و توی اون قسمت شغل نوشتم دانشجو که فکر کنم تا اینجا اوکی هست و در قسمت تحصیلی اونجایی که میگه تعداد مدارک گذرونده را بزنیم زدم 2 و مشخصات کاردانی را وارد کردم اینم اوکی هست ولی چون من دیپلم هنرستان هستم تاریخ دریافت دیپلم را مثلا از سال 2007 تا 2009 زدم و یادم رفت سال اول دبرستانم را هم وارد کنم
الان در خواست دادم تا فرم را باز کنند
به نظرتون من سال شروع به گرفتن دیپلمم را که 2007 است را تغیر بدم به 2006 یا کلا ادرس و مشخصات دبیرستانم را وارد کنم؟ ا
ببخشید طولانی شد
من دانشجو کارشناسی هستم و توی اون قسمت شغل نوشتم دانشجو که فکر کنم تا اینجا اوکی هست و در قسمت تحصیلی اونجایی که میگه تعداد مدارک گذرونده را بزنیم زدم 2 و مشخصات کاردانی را وارد کردم اینم اوکی هست ولی چون من دیپلم هنرستان هستم تاریخ دریافت دیپلم را مثلا از سال 2007 تا 2009 زدم و یادم رفت سال اول دبرستانم را هم وارد کنم
الان در خواست دادم تا فرم را باز کنند
به نظرتون من سال شروع به گرفتن دیپلمم را که 2007 است را تغیر بدم به 2006 یا کلا ادرس و مشخصات دبیرستانم را وارد کنم؟ ا
ببخشید طولانی شد
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب
/ مقصد : فعلا اوکلاهاما
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب