کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
مشکل سربازی یا اجازه خروج از کشور بعد از برنده شدن
(2010-05-28 ساعت 13:53)mohamad.n نوشته:  
(2010-05-28 ساعت 12:49)To USA نوشته:  [quote='Ashkan78' pid='52964' dateline='1274996293']
من فقط یه توصیه بها می کنم و اون اینه که در مورد معافیت به دلیل سن پدر دروغ نگی.

سال تولد پدرت رو دقیق دارن، توی همه سفارت های آمریکا در کشورهایی که ایرانی ها زیاد می رن، وابسته نظامی شون قوانین نظام وظیفه ایران رو دقیق تر از خود اداره نظام وظیفه ایران می دونه. از ما گفتن...

اشکان جان میشه بگید وابسته نظامی دیگه کیه؟

از دوستانی که قبلاً تو ابوطبی مصاحبه داشتن، کسی پیشنهادی داره در ارتباط با پاسخ سوالی که آفیسر در مورد خدمت میپرسه؟ چه جوابی بدیم که گیر نیفتیم؟ قدیمیا چیکار کردن، لطفاً همکاری کنید.
من پدرم تا چند ماه دیگه 59 ساله میشه ولی با توجه به اینکه برادر بزرگتر دارم معاف نمیشم. آیا میتونم از این موضوع استفاده کنم و بگم قراره معاف شم؟ اونا که آمارِ برادرم رو ندارن!!

تجربه شخصی من :
آفیسر : سربازی رفتی ؟
من : نه
آفیسر : پس چیکار میکنی؟
من : تا چند ماه دیگه معاف میشم
آفیسر : به چه علت
من: ضعف چشم (نمره چشم )
آفیسر : اوکی
(البته من عینک میزنم ها)

موفق باشید
(2010-05-28 ساعت 16:39)hamid2010 نوشته:  ببخشید من نمی دونم جاس سوالم اینجاست یا نه
الان من باید کدوم فرم رو پر کنم و بفرستم ؟
و چه مراحل دیگه ای باید بگذرونم تا زمانب که بتونم خروجی برادرم رو درست کنم ؟

اگه برادر شما مجرده یک نسخه فرم DS 230 و یک نسخه فرم DS-122 رو به همراه 2 قطعه عکس 5*5 به همراه بارکد داخل پاکت برنده شدن رو به کنتاکی میفرسته . بعد از این تا زمان مصاحبه کاری ندارین
موفق باشین
تشکر کنندگان: sam_hash

پیام‌های این موضوع
RE: مشکل سربازی یا اجازه خروج از کشور بعد از برنده شدن - توسط hamed_gh - 2010-05-28 ساعت 21:00

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان