(2014-08-12 ساعت 13:36)bitarafsajad2 نوشته:خواهش مي كنم دوست عزيز(2014-08-12 ساعت 12:04)babak12 نوشته:(2014-08-10 ساعت 23:36)bitarafsajad2 نوشته: سلام.
یک سوالی اگر میشود راهنمایی کنید لطفا...
در زمان یک سال فراغت از تحصیل میتوانم به واسطه یکی از آشنایانمان ٬ از یک دانشگاهی در آمریکا پذیرش بگیریم در حالی که تافل ندارم! و معافیت تحصیلی بگیرم و برم ترکیه مصاحبه و یک ضرب هم بعد از گرفتن ویزا برم آمریکا و کارامو اونجا بکنم و پاس سفید رو بگیرم و از دانشگاه انصراف بدم و برگردم ایران برم سربازی؟؟؟
اگر میشود٬ این پذیرش قبل هزینه دارد؟؟؟ (یعنی صرف گرفتن پذیرش هزینه دارد) چون پذیرش گرفتن الکی هست!!! یعنی من بدون هزینه یه پذیرش بگیرم و با این پذیرش معافیت تحصیلی بگیرم و برم آمریکا و انصراف بدم برگردم؟؟؟؟
سلام دوست عزيز
شرط اوليه پذيرش گرفتن از دانشگاه حداقل داشتن تافل يا ایلتس که شما اشاره کردین ندارید
و در غیر این صورت امكان گرفتن پذيرش وجود نداره. تا اونجايي كه يادمه پذیرش گرفتن هزینه ای نداره
خیلی ممنون از جوابتون!! ولی من شنیدم بعضی دانشگاه ها داشتن تافل و یا آیلتس رو شرط نمیدونن! با این حساب اگر دانشگاهی بدون تافل پذیرش بکند٬ میتوانم برای معافیت تحصیلی اقدام کنم؟
اولين قدم پيدا كردن دانشگاه
كه شرط پذيرش، داشتن مدرك زبان نباشه
بله اگه پيدا كنيد مي تونيد معافيت تحصيلي بگيريد
راهاي ديگه اي هم هست ولي كوتاه مدت است
اين لينك مطالعه بفرماييد
2015/Abu Dhabi
کلیر

مقصد: کالیفرنیا
کلیر

مقصد: کالیفرنیا