2014-08-12 ساعت 21:31
تبریک به همه بابت اولین کارنت 2015. حسابی هممون غافلگیر شدیم. یه نگاهی باید بیاندازم ببینم با کدوم سال وضعیتمون مشابه بوده هرچند که فکر کنم هیچ سالی اینطور کارنت نکرده باشن. امیدوارم که خیر باشه اینطوری کارنت کردن هرچند که برای ما ایرانی ها که روند کلیرنس داریم احتمالا زودتر کارنت شدن به نفع هست.
حتما خیری توش بوده.
به شخصه اصلا آدم خرافاتی ای نیستم و به هیچ چیز ماورا الطبیعه ای اعتقاد ندارم اما این کارنتی ها موضوعی بود که من و همسرم رو به خنده انداخت. پریروز همسرم پیش زن برادرش بود که براش فال قهوه گرفت. تو فال قهوه دراومد که 5 دوره دیگه کلا میریم که هر چی حساب کردیم دیدیم 5 ماه دیگه ما میریم مصاحبه و 5 سال دیگه هم منظورش نمیشه. بنده خدا لاتاری هم یک هفته پیشش از تو قهوه در آورده بود. اون دفعه بهش خندیدیم این دفعه هم میخندیم فکر کنم بهش بر بخوره دیگه واسمون فال نگیره
مگه اینکه ما طرز فکرمون رو عوض کنیم.
(2014-08-12 ساعت 19:09)Sara_lphmkf نوشته: آقا بهداد عزيز، شما هم جزو كارنت شده ها هستي؟سلام سارا خانم. نه از بیخ گوشم کارنتی امسال گذشت. الان باید بدوم برم واسه MMR و حساب بانکی یه فکری بکنم. من حساب کرده بودم آذر یا اول دی مصاحبه ام هست و روی پس انداز حقوقم حساب کرده بودم حالا باید در به در دنبال وام و کمک فامیل بگردم.

به شخصه اصلا آدم خرافاتی ای نیستم و به هیچ چیز ماورا الطبیعه ای اعتقاد ندارم اما این کارنتی ها موضوعی بود که من و همسرم رو به خنده انداخت. پریروز همسرم پیش زن برادرش بود که براش فال قهوه گرفت. تو فال قهوه دراومد که 5 دوره دیگه کلا میریم که هر چی حساب کردیم دیدیم 5 ماه دیگه ما میریم مصاحبه و 5 سال دیگه هم منظورش نمیشه. بنده خدا لاتاری هم یک هفته پیشش از تو قهوه در آورده بود. اون دفعه بهش خندیدیم این دفعه هم میخندیم فکر کنم بهش بر بخوره دیگه واسمون فال نگیره

کیس نامبر: 2015AS2XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 19 می> کارنت: 8 سپتامبر> مصاحبه : نوامبر> کلیر: فوریه|| تعداد اعضای کیس: دو نفر || مقصد : هیوستون