2014-08-18 ساعت 02:46
(2014-08-15 ساعت 00:04)رضا2015 نوشته:(2014-08-14 ساعت 23:23)Ali48 نوشته:(2014-08-12 ساعت 17:14)رضا2015 نوشته: [quote='Ali48' pid='533966' dateline='1407845895']
دوستان عزیز ممنون از راهنماییهاتون
درمورد اینکه گفتن واکسنهای هپاتیت مننژیت و سل و غیره هم بخاطر رنج سنی ( 45 ساله ) نیاز نیست بزنید هم اگه راهنمایی بفرمایین ممنون میشم
و در این صورت آیا توی کارت زرد وارد میشه یا خیر ؟
سلام
به نظر من اگر سه جلدی چیزی دارین که نشون بده بدین براتون وارد کنن! در غیر اینصورت بگین براتون بنویسن که نیاز نداشتین
یه راه حل دیگه اینه که ایمیل بدهید به دکتر های سفارت که ادرسشون موجوده تو همین تاپیک و کسب تکلیف کنید .خیال راحت برید اونجا.
موفق باشید.
سلام ممنون از راهنماییتون
متاسفانه کارت واکسن قدیمم رو گم کردم و نمیدونم چی تزریق شده و چی نشده. ولی با اطمینان میدونم هپاتیت و مننژیت رو نزدم و دکتر پاستور اسرار
داره که نیاز نیست حتی هپاتیت رو . نمیدونم چی کار کنم.
اگه زحمتی نیست آدرس دکترهای سفارت رو که فرمودین بفرمایین کجا هستش و آیا تلفن هم دارن و کسی اونجا دارن که فارسی بدونه ؟
ممنونم انشااله شما و همه دوستان موفق باشند.مرسی
بله تقریبا فارسی میدونن
سایت دکتر اونگان سفارت انکارا داخل سایت شماره هم هست http://www.doctorun.com/en
ایمیل دکتر ابوظبی drshukla@nmc.ae
دکتر ایروان Dr. Kristine R. Khachatryan : kristinekhachatryan@ymail.com
Dr. Anush M. Ordyan : anushordyan@mail.ru
خیلی استرس نداشته باشید تا حالا کسی رو بابت واکسن ریجکت نکردن .شما ممنژیت رو حتما بزنید و انفولانزا، mmr هم هر ۱۰ سال خوبه که تجدید بشه هپاتیت بنظرم نیاز ندارید.
موفق باشید
اگر مشکل زبان دارید ویا نتیجه نگرفتید بفرمایید تا خودم براتون ایمیل بزنم
سلام دوست عزیز خیلی ممنون از راهنماییتون
انشااله حتما به آدرسهایی که زحمت کشیدین یک ایمیل میزنم اگه نتیجه نگرفتم مجددا مزاحم میشم .
واقعا مرامتون رو شکر دم شما گرم رفیق انشااله همتون موفق باشین